پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۶ مهر ۱۳۸۵، ۱۰:۵۳

مديرعامل شركت مهندسي و توسعه نفت ايران؛

ژاپن مي‌تواند سهم خود در آزادگان را دوباره به دست آورد

ژاپن مي‌تواند سهم خود در آزادگان را دوباره به دست آورد

مديرعامل شركت مهندسي و توسعه نفت ايران (متن) اعلام كرد: شركت ژاپني اينپكس هنوز اين امكان را دارد تا بتواند بار ديگر سهم 75 درصدي خود از پروژه توسعه ميدان آزادگان را به دست آورد.

به گزارش خبرنگار اقتصادي مهر به نقل از خبرگزاري كيودوي ژاپن، مهدي بازارگان در گفتگو با اين خبرگزاري اعلام كرد: امكان اينكه شركت ژاپني "اينپكس" بتواند بار ديگر سهام گذشته خود يا حداقل بخشي از آن را در طرح توسعه ميدان نفتي آزادگان به‌دست آورد، همچنان وجود دارد.

به گفته بازارگان، شركت اينپكس بايد ابتدا مشكلات داخلي و مالي خود را حل كند و آنگاه امكان كسب مجدد سهم حداكثري خود در اينپكس را خواهد داشت.

بازارگان افزود: ايران نيازهاي اينپكس را براي آغاز فعاليتش از جمله مين‌زدايي منطقه نفتي تكميل كرد اما اين شركت نتوانست مشكلاتش از جمله مسائل مالي و اعتباري خود در ژاپن را حل كند.

در همين حال، كونيهكو ماتسو رئيس شركت اينپكس روز شنبه بر اهميت ادامه مشاركت ژاپن در طرح نفتي آزادگان تاكيد كرد و خواستار حفظ روابط خوب دو جانبه با ايران از طريق سرمايه‌گذاري ژاپني‌ها در طرح نفتي آزادگان شد.

ماتسو پس از بازگشت از ايران تاكيد كرد كه حفظ روابط خوب دو جانبه با ايران از طريق مشاركت ژاپن در بهره‌برداري از اين ميدان نفتي، ضروري است. وي در همين حال اضافه كرد كه مذاكرات كاري ميان شركت اينپكس و طرف ايراني درباره چگونگي پيشبرد كار بر روي اين طرح نفتي ادامه خواهد يافت.

کد خبر 391137

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha