محمود مهر محمدی در گفتوگو با مهر اظهار داشت: از سال ۹۱تا ۹۵ به ترتیب ۲۲ هزار و ۵۰۰، ۱۷ هزار و ۵۰۰، ۱۰ هزار، پنجهزار و هشت هزار دانشجو وارد دانشگاه فرهنگیان در سراسر کشور شدهاند.
وی با بیان اینکه ورودیهای ۹۱ اکنون جذب آموزش و پرورش شدند، افزود: تعدادی از این دانشجو معلمان که در رشته آموزگاری بودند از مهر سال جاری و آموزگاران به دلیل داشتن واحدهای مانده بهمن سال جاری وارد آموزش و پرورش شدهاند.
رئیس دانشگاه فرهنگیان در خصوص تاثیرگذاری خروجی دانشگاه فرهنگیان برنامه خاص آموزشی کشور خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه تعداد ۲۰ هزار نفر به نظام آموزشی کشور از طریق دانشگاه فرهنگیان بوده است کل نیروهای آموزش و پرورش ۹۰۰ هزار نفر است که از لحاظ کمی تاثیری نخواهد گذاشت ولی به لحاظ کیفی امیدواریم عملکرد خوبی داشته باشد.
وی عنوان کرد: دانشگاه فرهنگیان علاوه بر آموزش نیروهای متخصص برای جذب در آموزش و پرورش مطالعاتی نیز در کنار فعالیتهای آموزشی در خصوص چگونگی برنامهریزی بهتری برای خروجی فردی آگاه و فرهیخته در حال انجام است.
مهرمحمدی گفت: به منظور تربیت نیرو در تراز نظام جمهوری اسلامی باید با سند تحول و اسناد بالادستی هماهنگ باشیم و در این راستا کار سنگینی پیش رو خواهیم داشت.
رئیس دانشگاه فرهنگیان کشور عنوان کرد: در همین راستا برنامهریزیها و بسترسازیهای صورت گرفته که مهمترین آن تولید برنامه جدید تربیت معلم بوده است.
وی بیان کرد: سواد علمی حرفهای باید در حد مطلوب باشد تدابیر لازم دیده شده که علاوه توجه به جنبه های علمی دانشجو معلمان به جنبه های دیگر مانند فعالیت های فرهنگی توجه شود.
مهر محمدی افزود: معلم ما باید به عنوان یک عامل توسعه اجتماعی ایفا نقش کنند و رکنی برای تحول و تعالی مدرسه باشد.
وی در پایان خواست تا با توجه به وظیفه خطیر دانشگاه فرهنگیان این دانشگاه به مردم معرفی شود.
نظر شما