پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱ اسفند ۱۳۹۵، ۱۵:۱۵

گزارش هواشناسی؛

افزایش دما در بیشتر مناطق کشور/ کاهش غلظت گرد و غبار در خوزستان

افزایش دما در بیشتر مناطق کشور/ کاهش غلظت گرد و غبار در  خوزستان

مدیرکل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی از روند افزایش دما در بیشتر مناطق کشور طی ۳ روز آینده خبر داد.

مدیرکل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی از کاهش غلظت گرد و غبار در نواحی جنوب غرب و بخش هایی از جنوب کشور از اواسط امروز خبر داد.

احدوظیفه در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به آخرین داده‌های هواشناسی و نقشه‌های پیش‌یابی، گفت: تصاویر دریافتی از ماهواره هواشناسی، گرد و غبار را در جنوب غرب و بخش‌هایی از جنوب کشور نشان می‌دهد. بر اساس تحلیل خروجی مدل‌های هواشناسی انتظار می رود از اواسط روز از غلظت گردوغبار در این نواحی کاسته شود.

وی ادامه داد: طی سه روز آینده جوی آرام در غالب مناطق کشور حاکم است و برای شهرهای صنعتی و پر جمعیت نیز افزایش غلظت آلاینده‌های جوی پیش بینی می‌شود. همچنین دمای هوا در سه روز آینده در سطح کشور روند افزایشی خواهد داشت.

به گفته مدیرکل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی، امروز شرق خلیج فارس مواج است.

وظیفه آب و هوای استان تهران در روز دوشنبه را صاف و همراه با غبار محلی توصیف کرد و گفت: بیشینه دمای هوا در دوشنبه هفت درجه بالای صفر و کمینه آن یک درجه زیر صفر است. در روز سه شنبه نیز این استان شاهد آسمانی صاف تا کمی ابری همراه با غبار محلی است. دمای هوای این روز نیز در سردترین ساعت به صفر درجه و در گرمترین ساعت به ۹ درجه بالای صفر می‌رسد.

کد خبر 3911701

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha