پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲ اسفند ۱۳۹۵، ۱۷:۳۸

محور تکاب – ایرانخواه بازگشایی شد

محور تکاب – ایرانخواه بازگشایی شد

ارومیه - محور ارتباطی تکاب-ایرانخواه در جنوب آذربایجان غربی که بر اثر بارش برف هفته گذشته مسدود شده بود، بازگشایی شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان غربی در خصوص جزییات بازگشایی این محور عنوان کرد: محور تکاب -ایرانخواه که بر اثر بارش برف و کولاک هفته گذشته مسدود شده بود، بازگشایی شد.

ارسلان شکری با بیان اینکه در حال حاضر راه ارتباطی ۸۰روستای استان مسدود است که راهداران مشغول بازگشایی آنها هستند اظهارداشت: راه ارتباطی هشت روستا در بخش مرکزی و تخت سلیمان تکاب بازگشایی شد.

محور ایرانخواه حدفاصل بین تکاب در آذربایجان غربی و شهرستان سقز در استان کردستان است و هر سال در زمستان با توجه به کوهستانی و برفگیر بودن مسیر تردد در آن با مشکلاتی همراه امی شود.

بارش سنگین برف در هفته گذشته موجب مسدود شدن برخی راههای اصلی و ۶۰۰ راه روستایی استان شده بود.

تکاب با بیش از ۸۰ هزار نفر جمعیت در جنوبی ترین نقطه آذربایجان غربی و در ۳۰۹ کیلومتری ارومیه واقع شده است.

کد خبر 3912848

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha