پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲ اسفند ۱۳۹۵، ۱۸:۲۵

معاون استاندار خراسان شمالی مطرح کرد:

اختصاص ۹۴۵ میلیون تومان اعتبار برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی

اختصاص ۹۴۵ میلیون تومان اعتبار برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی

بجنورد- معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان شمالی از اختصاص ۹۴۵ میلیون تومان اعتبار به دستگاه‌های اجرایی استان به‌منظور پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدتقی ایرانی بعداز ظهر دوشنبه در گردهمایی رابطین سازمان‌های دولتی و اعضای شورای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی خراسان شمالی بابیان اینکه اولویت ما توجه به آسیب‌های اجتماعی است بر لزوم همکاری دستگاه‌های اجرایی و سازمان‌های مردم‌نهاد در حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی تأکید کرد.

ایرانی افزود: با همکاری این نهادها توانستیم توفیقات خوبی درزمینهٔ کاهش آسیب‌های اجتماعی همچون حاشیه‌نشینی، طلاق، اعتیاد و غیره کسب کنیم.

وی با اشاره به تهدیدهایی که امروز ایران اسلامی از سوی دشمنان با آن مواجه است، عنوان کرد: مباحث فرهنگی و اجتماعی مهم‌ترین ابزار دشمن برای حمله و آسیب رساندن به جامعه است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان شمالی تصریح کرد: برای مقابله با تهدیدهای دشمن نیازمند فعالیت‌هایی هستیم که همسو با یک گفتمان واحد، برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی را در جامعه پیاده کند.

ایرانی با تأکید بر استفاده از ظرفیت اساتید و معلمان دارای تجربه در حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، اظهار کرد: هرگونه اعمال سلیقه در این زمینه ما را از موفقیت دور خواهد کرد.

وی قرار گرفتن داشته‌های دینی و ملی بر محور برنامه‌ها را عامل کاهش بروز آسیب‌های اجتماعی دانست و عنوان کرد: باید در این زمینه هویت ایرانی موردتوجه قرار بگیرد.

وی نگاه به الگوهای غربی، عدم توجه به باورهای دینی و اعتقادی و استفاده از ترجمه‌های گفتمان فرهنگی را از آفت‌های برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی برشمرد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان شمالی با اشاره به در پیش بودن انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا، گفت: ثبت‌نام داوطلبان از ۳۰ اسفندماه جاری آغاز می‌شود، بنابراین کسانی که قصد ورود به این عرصه رادارند باید از هم‌اکنون برای دریافت گواهی سوءپیشینه اقدام کنند.

ایرانی با اظهار امیدواری از برگزاری انتخاباتی پرشور و باشکوه در خراسان شمالی، تصریح کرد: سلامت و امنیت انتخابات توسط نهادهای مربوطه به‌طور کامل تأمین می‌شود.

کد خبر 3912893

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha