پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۳ اسفند ۱۳۹۵، ۱۴:۲۹

فرمانده انتظامی شهرستان ملایر عنوان کرد:

دستگیری ۴ سارق در طرح مبارزه با سرقت در ملایر

دستگیری ۴ سارق در طرح مبارزه با سرقت در ملایر

ملایر -فرمانده انتظامی شهرستان ملایر از دستگیری چهار سارق در نتیجه اجرای طرح مبارزه با سرقت در این شهرستان خبر داد.

سرهنگ شعبان ترک نیا در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: با تدابیر راهبردی قرارگاه مبارزه با سرقت و در اجرای طرح مبارزه با سرقت و تشدید اقدامات کنترلی و بازدارنده در مقابله با مجرمان و سارقان، ماموران انتظامی شهرستان طی ۲۴ ساعت گذشته موفق به شناسایی تعداد ۲ دستگاه موتورسیکلت و یک دستگاه خودروی مسروقه و دستگیری یک نفر سارق در این رابطه شدند.

وی افزود: در ادامه اجرای این طرح ۲ سارق سیم برق پس از سه فقره سرقت و یک سارق مغازه دقایقی پس از سرقت چهار عدد ریش تراش برقی دستگیر شدند.

ترک نیا اظهار داشت: متهمان پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی اعزام شدند و اموال مسروقه پس از شناسایی مالکان، به آنان تحویل شد.

فرمانده انتظامی شهرستان ملایر با اشاره به اینکه همیشه سارقان در انتخاب سوژه سرقت های خود به دنبال ضعیف ترین امکانات حفاظتی در منازل، خودرو، موتورسیکلت و مغازه ها توجه می کنند، عنوان داشت: بکارگیری و تقویت سیستم های حفاظتی از سوی مالکان، بهترین شیوه برای کاهش امکان فرصت سرقت توسط مجرمان محسوب می شود.

کد خبر 3913597

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha