پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۷ اسفند ۱۳۹۵، ۱۰:۰۲

گفتگوی مهر با مربی برزیلی:

آرزویم مربیگری در المپیک است/ هندبال ایران نیازمند مدیریت است

آرزویم مربیگری در المپیک است/ هندبال ایران نیازمند مدیریت است

مربی برزیلی تیم هندبال بیتای سبزوار پیش از ترک ایران پتانسیل ورزشکاران این رشته را خوب دانست و تاکید کرد هندبال ایران نیازمند توجه، مدیریت و ساماندهی است.

به گزارش خبرنگار مهر، « مارکوس اولیویرا تاتا» مربی ۳۷ ساله برزیلی حدود دو ماه هدایت تیم بیتای سبزوار را در رقابتهای لیگ برتر هندبال باشگاه های کشور برعهده داشت. این مربی برزیلی جوان از سال ۲۰۰۷ سرمربی‌ تیم تاباته برزیل بوده است.

او در کارنامه مربیگری خود سه عنوان قهرمانی با تیم تاباته در سوپر لیگ برزیل، چهار دوره قهرمانی با این تیم در رقابت‌های پان امریکن (رقابت‌های باشگاهی آمریکای جنوبی) و چهار دوره حضور در رقابت‌های باشگاه های جهان را داراست. وی اولین مربی اهل کشور برزیل بود که در هندبال ایران فعالیت کرد. 

اولیویرا در این مدت کوتاه حضورش در تیم سبزوار با این تیم شکست، پیروزی و تساوی را تجربه کرد و سه شنبه شب و در هفته پانزدهم از مسابقات لیگ برتر هندبال باشگاه های کشور در حالی برای آخرین بار تیم بیتا را هدایت کرد که این تیم موفق شد با برتری برابر تیم هپکو،  یک پله در جدول رده بندی لیگ صعود کند و به عنوان پنجم برسد.

اولیویرا هفته گذشته تهران را ترک کرد تا در فصل جدید رقابتهای لیگ برتر هندبال کشورش تیم تاباته را همراهی کند. 

مشروح گفتگوی مهر با اولین مربی برزیلی هندبال ایران در زیر می آید:

* خبرگزاری مهر - چطور شد به ایران آمدید و آیا از عملکرد تیمی که هدایتش را برعهده گرفتید راضی بودید؟ 

- اولیویرا : از طرف باشگاه بیتای سبزوار برای مربیگری این تیم دعوت به همکاری شدم. از کاری که در این مدت در این تیم انجام دادم راضی بودم. از نتایج هم به طور نسبی رضایت داشتم. فکر می کنم می توانستیم خوش شانس ترین از این باشیم و بهتر از این هم نتیجه بگیریم اما باخت و تساوی هایی که با فاصله کمی نسبت به دیگر تیم ها داشتیم باعث شد تا آن طور که می خواهم نتیجه نگیریم. 

* ارزیابی شما از سطح لیگ برتر هندبال ایران چطور بود؟

- لیگ هندبال ایران خوب بود. بازی ها بسیار به هم نزدیک بود بطوریکه تیم صدرنشین حتی به یک تیم میانه جدول می باخت. هیچ نتیجه ای قابل پیش بینی نبود. همین مسئله باعث شده بود تا یک لیگ جذاب را ببینیم چرا که در کمتر جایی رقابتها به این نزدیکی است. 

* هندبال ایران هم اکنون چند لژیونر مطرح در اروپا دارد. با این اوصاف سطح هندبال ایران و پتانسیل ورزشکاران ایران را در چه سطحی می بینید؟

- من دو نفر از لژیونرهای هندبال ایران را به خوبی می شناسم. پتانسیل هندبال ایران بسیار خوب است. به نظر من موفقیت و آینده بازیکنان ایران بستگی به مدیریت و ساماندهی مجموعه این رشته دارد. من بازیکنان خوبی را در لیگ ایران دیدم اما سن آنها زیاد است. مطمئنا هندبال شما نیازمند توجه بیشتری به جوانان است تا آینده بهتری داشته باشد. 

* ما دو کوبل داوری هندبال در آسیا و جهان داریم که حتی در رقابتهای المپیک نیز قضاوت کرده اند. در این بازیهای انجام شده سطح داوری هندبال ایران را چطور ارزیابی کردید؟ 

- داوری های صورت گرفته در مسابقات لیگ ایران نسبت به سطح تیمها و بازیها پایین تر بود. با این حال در این مدت مشکلی از بابت داوری برای تیم نداشتیم. 

* آیا شما در صورت پیشنهاد دوباره هندبال ایران باز هم به کشور ما خواهد آمد؟ 

- بله . من در این مدت همکاری خوبی با باشگاه بیتا داشتم. اگر پیشنهاد خوبی باز هم داشته باشم دوست دارم با تیم بیتای سبزوار و تیم های هندبال ایران همکاری کنم. 

*اولیویرا در  مدت زمان کوتاه حضورش در ایران از کدام شهر ایران و غذای ایرانی لذت برد و مردم ایران را چطور دید؟ 

- من از اصفهان بسیار خوشم آمد. اصفهان شهر زیبایی بود. از بین غذاهای ایران ششلیگ خوشمزه بود. مردم ایران هم به نظر من مانند مردم برزیل خونگرم و مهمان نواز هستند و در برخوردهای خود تلاش می کنند که همیشه لبخند داشته باشند. 

* آرزوی شما در هندبال چیست؟

-دوست دارم روزی بتوانم به عنوان سرمربی یک تیم مطرح در المپیک حاضر شوم. 

- و صحبت آخر شما؟

- من به دعوت باشگاه بیتای سبزوار به ایران آمدم. از بابت اعتماد آنها متشکر هستم. آنها به من لطف داشتند. مردم سبزوار هم بسیار خوب بودند. این مدت حضورم در ایران تجربه جدیدی برای من بود و خاطرات به یاد ماندنی را برای من داشت. 

کد خبر 3914078

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha