پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۴ اسفند ۱۳۹۵، ۷:۴۷

معاون سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد خبر داد:

تخصیص ۱۰۰ میلیارد تومان برای پیشگیری از آسیب های اجتماعی کشور

تخصیص ۱۰۰ میلیارد تومان برای  پیشگیری از آسیب های اجتماعی کشور

یاسوج- معاون سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۱۰۰ میلیارد تومان برای پیشگیری از آسیب های اجتماعی کشور در نظر گرفته شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، فتاح محمدی شامگاه سه شنبه در جلسه ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان افزود:مهمترین مشکل موجود در جامعه بحث آسیب های اجتماعی است.

محمدی اظهار داشت: در  دولت یازدهم حوزه اجتماعی وزارت کشور با کار تحقیقاتی و علمی در این حوزه ورود پیدا کرد و در سطح کشور مطالعات و تحقیقانی را انجام داد.

محمدی با اشاره به اینکه پس از کارهای تحقیقاتی، علمی و کاربردی مواردی به دست آمد و به ریاست جمهوری ارائه شد تاکید کرد: در نهایت این موارد به دفتر مقام معظم رهبری ارسال شد و رهبر معظم انقلاب  شورای اجتماعی وزارت کشور و رئیس جمهور را به عنوان رئیس این ستاد مامور به بررسی مسائل اجتماعی کردند.

وی افزود: تاکنون ۱۰۰ جلسه در وزارت کشور با حضور رئیس جمهور و ۳۰ جلسه در دفتر  مقام معظم رهبری در راستای مسائل اجتماعی برگزار شده است، که این موضوع نشان از جدی بودن آسیب ها در کشور دارد.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار با بیان اینکه ۱۰۰ میلیارد تومان در راستای اجرای برنامه هایی برای کاهش و جلوگیری از آسیب های اجتماعی پیش بینی اعتبار شده است گفت: این اعتبارات میان وزارت خانه ها تقسیم و قرارداد ها و تفاهم نامه هایی در این زمینه اجرا شده است، و در استان نیز ۹ دستگاه در خصوص این مسئله ماموریت هایی پیدا کردند و مبالغ نسبتا خوبی نیز در این راستا برای آنها در نظر گرفته شد.

محمدی گفت: حجم آسیب ها زیاد، پراکنده و متنوع و در سطوح و ابعاد مختلف است، اما  در کارهای آموزشی در حوزه آسیب های اجتماعی استان به یک کارگاه آموزشی تبدیل شده است و در کشور نیز به همین شکل تلاش ها انجام می شود.

وی افزود: به حدی تهدیدها، آسیب ها متعدد، متنوع و فراگیر است که از جامعه روستایی تا مراکز استان ها و مرکز کشور را تهدید می کند و هرچه فعالیت انجام بگیرد جای کار بیشتر نیز وجود دارد.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار تاکید کرد: حساسیت در این زمینه در دولت وجود داشته است، تا جایی که مقام معظم رهبری  در این مسئله ورود پیدا کردند و دستوراتی صادر کردند، سیاست های کلی را ابلاغ کردند و در همین راستا دولت مبالغی را برای فعالیت ها و کارهایی که در این حوزه باید انجام بگیرد در نظر گرفته است.

وی افزود: امید است با نشست های تکمیلی که در بخش های مختلف برگزار می شود بتوانیم زمینه کنترل و کاهش آسیب ها را ایجاد کنیم.

کد خبر 3914105

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha