پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۴ اسفند ۱۳۹۵، ۹:۱۱

مدیرکل نوسازی استان قزوین:

۴۹۰۱ کلاس درس در استان قزوین نیازمند استانداردسازی است

۴۹۰۱ کلاس درس در استان قزوین نیازمند استانداردسازی است

قزوین- مدیرکل نوسازی مدارس استان قزوین گفت: در استان بیش از ۹۰۰۰ کلاس درس وجود دارد که سیستم گرمایشی ۴۹۰۱ کلاس نیازمند استانداردسازی و نصب سیستم های حرارتی جدید است.

عسگرعلی جوانبخت در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص استانداردسازی کلاس های درس استان گفت: برای جلوگیری از هر گونه حادثه در مدارس استان نوسازی و نصب سیستم های جدید در کلاس ها در دستور کار اداره آموزش و پرورش و نوسازی مدارس قرار دارد و در این زمینه تاکنون کارهای خوبی انجام شده است.

وی بیان کرد:در استان قزوین در حال حاضر ۹۰۰۰ کلاس درس وجود دارد که نوسازی و استاندارد سازی سیستم های حرارتی آنها از سه سال قبل آغاز شده است.

جوانبخت تصریح کرد: استانداردسازی سیستم های حرارتی مدارس از سال ۹۲ با تامین اعتبار آغاز شد و تاکنون ۲۰۰۰ کلاس درس با حذف بخارهای نفتی و گازی دارای سیستم مرکزی و شوفاژ شده است.

مدیرکل نوسازی مدارس استان قزوین یادآورشد: در حال حاضر ۴۹۰۱ کلاس درس نیازمند استانداردسازی است که در صورت تامین اعتبار این طرح اجرایی می شود.

۱۴ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان برای استانداردسازی سیستم حرارتی مدارس

جوانبخت گفت: برای استانداردسازی هر کلاس درس و مجهز کردن آن به سیستم حرارت مرکزی هشت میلیون تومان اعتبار نیاز است که تاکنون برای استانداردسازی دو هزار کلاس درس بالغ بر ۱۴ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان هزینه شده است.

مدیرکل نوسازی مدارس استان تصریح کرد: برای استانداردسازی سیستم حرارتی کلاس های درس باقیمانده ۲۴ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

وی بیان کرد: از سال ۸۴ موضوع ایمن سازی مدارس با جدیت پیگیری شد که در حال حاضر یک سوم مدارس استان تخریبی و نیازمند مقاوم سازی است.

جوانبخت اظهارداشت: در استان قزوین تاکنون ۱۱۰ مدرسه مقاوم سازی شده است.

وی گفت: در ۵ سال آینده با تامین اعتبار لازم تمامی بخاری های نفتی و گازی از کلاس های درس استان قزوین حذف شده و سیستم حرارتی جایگزین آنها خواهد شد.

کد خبر 3914159

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha