به گزارش خبرنگار مهر، کاظم قائمی پیش از ظهر پنج شنبه در آیین اختتامیه پنجمین همایش کشوری پژوهش در توسعه سلامت در بیرجند بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با قدمت ۳۰ ساله اش عقب ماندگی هایی دارد.
وی با بیان اینکه نباید گول احداث بیمارستان و برگزاری همایش های مختلف را بخوریم، افزود: باید با اتحاد و همدلی دراستای شکوفا کردن ظرفیت های استان تلاش کنیم.
قائمی با اشاره به سفر پیش روی وزیر بهداشت به خراسان جنوبی گفت:این سفر در روز سه شنبه به استان خواهد بود و طی آن دو پروژه مهم درمانی افتتاح خواهد شد.
وی با بیان اینکه خراسان جنوبی ظرفیت های خوبی برای پیشرفت دارد، افزود: علی رغم این ظرفیت ها هنوز استانی محروم هستیم که باید مورد توجه قرار گیرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند ادامه داد: باید از ظرفیت های استان در راستای ارتقاء سلامت جامعه استفاده کنیم.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بیرجند هم در این مراسم بیان کرد: در حال حاضر سه مجله عملی و پژوهشی در دانشگاه فعالیت می کند.
طوبی کاظمی ادامه داد: برای به روز شدن این مجله ها نیازمند همکاری اساتید در زمینه ارسال مقالات هستیم.
نظر شما