به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از عرب آنلاين، دكتر محمود حمدي زقزوق وزير اوقاف مصر طي نشستي با بيان اينكه اسلام دين رحمت و تسامح است و به عدالت و صلح دعوت مي كند، اظهار داشت: اين دين از آزادي انسان و كرامت او دفاع مي كند، اين امر منجر به ارتقاء شعائر اسلام، آموزه ها و مبادي اساسي راسخ و مستحكم آن مي شود.
وي افزود: اسلام به انسان اجازه داده تا در انتخاب آزاد باشد و كساني كه مي گويند اسلام دين افراط يا حتي تفريط است، سخت در اشتباه هستند.
وزير اوقاف مصر با بيان اينكه دعوت به سوي اسلام از طريق موعظه و نصيحت صورت مي گيرد نه بر اساس اجبار، تصريح كرد: اسلام به عدالت، احسان، امر به معروف، نهي از منكر، دوري از فساد و ظلم فرا مي خواند و از مسلمانان مي خواهد با يكديگر به خوبي برخورد كنند.
دكتر محمود حمدي زقزوق با تأكيد بر اينكه ميان اسلام و صلح ارتباط تنگاتنگ و عميقي وجود دارد، اظهار داشت: خداوند در قرآن آورده كه صلح هدف اصلي مسلمانان است كه نبايد از ذهن آنها دور شود .
وزير اوقاف مصر با تأكيد بر اينكه مسئوليت حفظ امنيت و آرامش از مسئوليتهاي همه مردم است كه آنها بايد به منظور برقراري آن تلاش كنند، افزود: اسلام ديني است كه تعصب، خشونت يا ارعاب را نمي شناسد و پيروان خود را نيز به تعصب، خشونت و ترور دعوت نكرده و منابع ناب اسلام چون قرآن كريم و سنت نبوي نيز اين مسائل را طرد كرده است.
نظر شما