پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۷ اسفند ۱۳۹۵، ۹:۰۲

مسئول کمیته بانوان مرکز مطالعات راهبردی دفتر نماینده ولی فقیه در کردستان:

جایگاه واقعی زن مسلمان در جامعه باید به بهترین شکل تبیین شود

جایگاه واقعی زن مسلمان در جامعه باید به بهترین شکل تبیین شود

سنندج – مسئول کمیته بانوان مرکز مطالعات راهبردی دفتر نماینده ولی فقیه در کردستان گفت: جایگاه واقعی زن مسلمان برای افزایش شیوه حضور زنان در جامعه باید تبیین شود.

فاطمه سهرابی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اهمیت حضور و مشارکت بانوان در جامعه، عنوان کرد: تبیین جایگاه واقعی زن مسلمان در جامعه اسلامی بهترین شیوه حضور موثر زنان در اجتماع است و به همین دلیل باید از تمامی ظرفیت های در اختیار در این حوزه بهره برداری کرد.

وی افزود: قشر خاکستری جامعه امروز از خلا فرهنگی ایجاد شده ماحصل فعالیت رسانه های معاند ارزشهای اسلامی بیشتر از پیش نیازمند رهیافت به هویت گمشده خود است.

مسول کمیته بانوان مرکز مطالعات راهبردی دفتر نماینده ولی فقیه در استان کردستان، یادآور شد: فرهنگ غنی و ناب اسلامی برای تمامی مراحل زندگی و سطوح مختلف جامعه نسخه های شفا بخش ارائه نموده است.

وی بیان کرد: وظیفه روشنفکران و نخبگان جامعه اسلامی است که در ارائه صحیح به مخاطبین خود در سلامت جامعه اسلامی احساس مسولیت بیشتری نمایند.

وی گفت: یکی از شیوه های دستیابی به این هدف غایی استفاده از خرد جمعی و توان گروهی است که بی تردید در نشست های کاری و هم اندیشی ها محقق می شود و لازم است که از تمامی ظرفیت های این بخش به خوبی استفاده شود.

سهرابی در ادامه به برنامه های کمیته بانوان در استان فرهنگی کردستان اشاره کرد و افزود: این کمیته با طراحی برنامه های مختلف و اجرایی به دنبال تحقق سریعتر فعالیت ها برای تبیین جایگاه واقعی زن مسلمان است.

وی با اشاره به نگاه ویژه دین مبین اسلام به جایگاه زنان و لزوم تبلیغ و ترویج این نوع نگاه، عنوان کرد: حضور بانوان در تمامی عرصه های اجتماع باعث می شود تا ظرفیت های جدید در این بخش ایجاد شده و جامعه بتواند با استفاده از تمامی توان خود به توسعه دست پیدا کند.

کد خبر 3916337

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha