پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۷ اسفند ۱۳۹۵، ۹:۳۸

رئیس دادگاه عمومی ارزوئیه:

۲۰۰۰ لیتر مشروبات الکلی در ارزوئیه کشف و معدوم شد

۲۰۰۰ لیتر مشروبات الکلی در ارزوئیه کشف و معدوم شد

ارزوئیه - رئیس دادگاه عمومی بخش ارزوئیه از کشف و انهدام دو هزار لیتر مشروبات الکلی دست ساز که به طرز ماهرانه ای در زیر زمین استتار شده بود در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی دادگستری استان کرمان، عنایت الله دهقانی در تشریح جزئیات این خبر  گفت: طبق گزارشات واصله مبنی بر فعالیت های مشکوک یک از مجرمان سابقه دار در این شهرستان، این موضوع در دستور کار این حوزه قضائی قرار گرفت.

دهقانی بیان داشت: پس از رصد های صورت گرفته و تکمیل تحقیقات با حضور ماموران اطلاعات و آگاهی شهرستان ارزوئیه منزل متهم مورد تفتیش و بازرسی قرار گرفت که دو عدد تانکر حاوی دو هزار لیتر مشروبات الکلی دست ساز کشف و منهدم شد.

وی با بیان اینکه تانکرهای مذکور به صورت ماهرانه جاسازی شده بودند، افزود: در حین بازرسی از منزل متهم، ماموران به لوله کشی مشکوکی برخورد کردند که به حیاط خانه متهم ختم می شد.

وی با بیان اینکه پس از حفاری زمین حیاط  یک تانکر هزار لیتری مشروبات الکلی دست ساز کشف شد، گفت: با توجه به بوی الکل متصاعد شده احتمال وجود تانکر دیگری می رفت که با ادامه جست و جوها یک تانکر دیگر نیز کشف و منهدم شد.

دهقانی گفت: در این بازرسی از منزل متهم تعدادی مدارک جعلی و دوربین مداربسته مسروقه نیز کشف و ضبط شد و متهم ۳۱ ساله برای سیر مراحل قانونی هم اکنون  در بازداشت به سر می برد.

رئیس دادگاه عمومی بخش ارزوئیه با اشاره به ماده ۷۰۲ تعزیزات و مجازات ها ی بازدارنده گفت: بر طبق این قانون هرکس که مشروبات الکلی را بسازد، بخرد، بفروشد یا در معرض فروش قراردهد یا حمل یا نگهداری کند یا در اختیار دیگری قراردهد به شش ماه تا سه سال حبس و تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و نیز پرداخت جزای نقدی به میزان پنج برابر ارزش عرفی (تجاری) کالای یاد شده محکوم می شود.

وی تصریح کرد: با توجه نزدیکی آغاز سال نو و  شروع مراسمات شادی و  جشنها شهروندان نسبت به وقوع نابهنجاری ها حساس باشند و در صورت مشاهده موارد مشکوکی که برهم زننده و مخل امنیت است سریعا پلیس را در جریان کار قرار دهند.

کد خبر 3916392

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha