عبدالرحیم خداجو در گفت و گو با خبرنگار مهر گفت: مسابقات بین المللی جوجیتسو حرفه ای شارجه امارات جهت کسب سهمیه مسابقات حرفه ای جهانی ٢٠١٧ با حضور ٢٨ کشور از قاره های اروپا، آمریکا و آمریکای جنوبی و آسیا در شهر شارجه امارات برگزار شد.
وی افزود: حبیب رنجبر ورزشکار جهرمی که به عنوان نماینده کشورمان در این دوره از مسابقات حضور داشت موفق به شکست حریفان خود و کسب مدال های رنگارنگ شد.
رییس اداره ورزش و جوانان جهرم بیان کرد: این ورزشکار جهرمی در وزن ۹۴ کیلوگرم با شکست رقیبان خود موفق به کسب دو مدال طلا در بخش gi (با لباس) و no gi (بدون لباس) و همچنین کسب سهمیه مسابقات جهانی حرفه ای ۲۰۱۷ که هر ساله در ابوظبی امارات برگزار می شود، شد.
تیم ارژن شیراز میزبان دانشگاه آزاد تهران است
در هفته بیست و چهارم رقابت های لیگ برتر فوتسال باشگاه های کشور، تیم ارژن شیراز میزبان دانشگاه آزاد است.
از سری مسابقات لیگ برتر فوتسال باشگاه های کشور تیم لبنیات ارژن شیراز رو در روی دانشگاه آزاد تهران قرار می گیرد.
این رویداد روز یکشنبه هشتم اسفندماه در مجموعه ورزشی ابوالفتحی شیراز برگزار می شود.
تیم لبنیات ارژن شیراز تا پایان هفته بیست و سوم و کسب ۲۹ امتیاز رده نهم و دانشگاه آزاد نیز با ۱۱ امتیاز در مکان سیزدهم جدول رده بندی قرار دارد.
نظر شما