پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۷ اسفند ۱۳۹۵، ۱۴:۳۳

سرپرست روابط عمومی شهرداری کرمان خبر داد:

شهردار کرمان جزء کاندیداهای چهره سال ۹۵ ساختمان کشور

شهردار کرمان جزء کاندیداهای چهره سال ۹۵ ساختمان کشور

کرمان - سرپرست روابط عمومی و امور بین الملل شهرداری کرمان با اشاره به اینکه شهردار کرمان جزء کاندیداهای چهره سال ۹۵ ساختمان در کشور است از مردم خواست در این رای گیری شرکت کنند.

محمد ایلاقی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به آغاز رای گیری برای انتخاب چهره سال ۹۵ ساختمان در کشور اظهار کرد: شهردار کرمان جز کاندیداهای این رای گیری است و از مردم کرمان می خواهیم برای بلندآوازه شدن کرمان در این رای گیری شرکت کنند.

وی ادامه داد: در نهایت پس از جمع بندی آرا که از طریق کانال تلگرامی https://telegram.me/chehre1395_bot/?start=62 در حال برگزاری است یک چهره انتخاب می شود.

ایلاقی ادامه داد: فرد منتخب در تمامی جلسات تصمیم گیری در خصوص مسائل کلان حوزه شهرسازی حضور پیدا کرده و انتخاب یک فرد از کرمان می تواند بسیار به سود این منطقه باشد.

وی عنوان کرد: حضور شهردار کرمان در این جلسات زمینه مناسبی برای طرح مشکلات شهری کرمان و تاثیرگذاری در اخذ تصمیمات را ایجاد کند.

سرپرست روابط عمومی و امور بین الملل شهرداری کرمان گفت: این رای گیری از ۱۰ روز گذشته آغاز شده و تا دوشنبه هفته جاری ادامه دارد.

وی تاکید کرد: با توجه به اهمیت موضوع از شهروندان کرمانی تقاضا داریم با حضور در آدرس تلگرامی گفته شده رای خود را به نام علی بابایی شهردار کرمان با شناسه کاندید ۲۲۵ به ثبت رسانده و ما را در عمرانی و آبادانی شهر کرمان یاری کنند.

کد خبر 3916898

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • پرسام امینی IR ۱۴:۵۲ - ۱۳۹۵/۱۲/۰۷
      0 0
      برای چی به ایشون رای بدیم !? برای اینکه در قطع و نابودی درختان نارون کهنسال بلوار جمهوری محدوده فرودگاه بسیار فعال بودن !!!!!