به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از محيط، تعدادي از انديشمندان، علما و مبلغان به مناسبت ماه مبارك رمضان طي نشستي اعلام كردند: مسلمانان چه در ماه رمضان و چه در غير اين ماه بايد به دنبال طلب روزي و انجام امور مرتبط با آينده بهتر خود باشند.
دكتر عبدالله بن عبدالمحسن تركي دبير كل انجمن جهاني مسلمانان با بيان اينكه مؤمن بايد معني حقيقي عبوديت را درك كند، گفت: اين به معناي كوتاهي مسلمان درعبادت نيست، بلكه هر كاري را كه حلال باشد بايد به منظور خدمت رساني به خود و خانواده و عدم ضرر رساندن به ديگران انجام دهد. مسلمان بايد به دنبال روزي حلال باشد، انفاق كرده، به مستمندان صدقه دهد و براي رضاي خدا گام بردارد. شايسته است كه فعال و حريص بر انجام واجبات بوده و از سستي و كاهلي برحذر باشد.
دكتر عبدالعزيز بن محمد عبدالمنعم دبير كل شوراي علماي عربستان نيز در اين مورد تصريح كرد: ميان انجام امور دنيوي و عبادت مسلمانان هيچ تعارضي وجود ندارد، چرا كه نيازهاي مسلمانان و معيشت آنها در ماه مبارك رمضان متوقف نمي شود.
وي با بيان اينكه از زمان نبوت تا امروز امور دنيوي از تجارت و زراعت و حرفه هاي مختلف در ماه رمضان وجود داشته است، ياد آور شد: انجام امور دنيوي چيزي از قداست اين ماه نمي كاهد، پس شايسته است مسلمانان در اطاعت خداوند و عبادت او بسيار كوشا عمل كنند.
وي مسلمانان را از خواب بسيار، عدم شب زنده داري و بسيار خوردن و نوشيدن كه منجر به دوري از خدا مي شود، برحذر داشت و اين ماه را ماه تقرب به خدا و توبه از همه گناهان معرفي كرد .
نظر شما