به گزارش خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر در كرج ، دادستان عمومي و انقلاب اسلامي كرج روز دوشنبه در همايش "رعايت حقوق شهروندي" در فرهنگسراي كوثر كرج ، اظهار داشت: ناكافي بودن اطلاعات در خصوص برخي موارد قانوني يا جزئيات آنها منجر به مشكلاتي در احقاق حق شاكيان نيز شده است و ضروري است مردم با كارشناسان و صاحبنظران در اين خصوص مشاوره كنند.
علي اصغر شفيعي خورشيدي افزود: ترويج فرهنگ امر به معروف و نهي از منكر از ديگر عوامل پيشگيري از وقوع جرائم است كه فرهنگ آن بايد در جامعه نهادينه شود.
وي خاطر نشان كرد: برگزاري دوره هاي آموزشي در زمينه حقوق شهروندي از جمله راهكارهاي حل اين مشكل است كه مي تواند بخشي از نياز مردم براي مراجعه به دادسراها و شوراهاي حل اختلاف را برطرف نمايد.
دادستان عمومي و انقلاب اسلامي كرج تصريح كرد: بيشترين مراجعاتي كه در اثر ناآگاهي شهروندان از حقوق شهروندي خود به دادگاهها صورت مي گيرد به دليل عقد قراردادهاي خريد و فروش ، اجاره بها و چك بوده است.
به گزارش مهر ، در همايش يك روزه رعايت حقوق شهروندي مواردي از قبيل حقوق همسايگان ، نحوه رعايت حقوق يكديگر در مجتمع هاي مسكوني ، قوانين معاملات اجاره و خريد منزل و وسيله نقليه و چك براي حاضران تشريح شد.
اين همايش با همكاري فرماندهي نيروي انتظامي استان تهران برگزار شد.
نظر شما