پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۸ اسفند ۱۳۹۵، ۱۶:۳۸

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی سنندج:

قضات درحکم های مالیاتی وضعیت اقتصادی جامعه رامدنظر قرار دهند

قضات درحکم های مالیاتی وضعیت اقتصادی جامعه رامدنظر قرار دهند

سنندج- رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی سنندج از قضات هیات های حل اختلاف مالیاتی خواست درصدور حکم های مالیاتی خود وضعیت اقتصادی حاکم بر جامعه را هم در نظر داشته باشند.

به گزارش خبرنگار مهر، سیدکمال حسینی امروز یکشنبه در یازدهمین جلسه هیات نمایندگان دوره هشتم اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی سنندج که با دستورکاربررسی مشکلات فعالین اقتصادی در هیات های حل اختلاف مالیاتی تشکیل شد، گفت: در ناملایمات اقتصادی کشور و بحران ها و تحریم های اقتصادی صدمات جبران ناپذیری به کالبد اقتصادی کشورمان و بنگاه های اقتصادی وارد شده است.

وی عنوان کرد: یکی از اثرات زیانبار مسائل مذکور تعطیلی بسیاری از واحدهای تولیدی و رشد بیکاری بود که موجب تحمیل هزینه ای زیادی برای مردم، دولت و نظام شده است.

وی اظهارداشت: در سطح تصمیم گیری کلان برای درمان این مشکلات دولتمردان دولت تدبیر وامید سه نسخه شامل رونق تولیدات صادرات محور که نیازمند جذب سرمایه گذار بود، تامین بودجه از محل تولیدات غیر نفتی و پرداختن به اصل ۴۴ قانون اساسی را پیچیدند.

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی سنندج ادامه داد: تامین بودجه از محل اخذ مالیات نیازمند فاکتورهای زیادی است که این مهم هم در کشور وهم دراستان ما ضعیف است.

حسینی بیان کرد: نبود ثبات و امنیت اقتصادی ناشی از نوسانات ارزی، گسترده بودن بیش از حد اقتصاد در بخش دولتی و نبود ساختار اقتصادی مناسب تولیدمحور  و نبود قوانین و مقررات حمایت کننده از تولید از جمله مهمترین مشکلات حوزه اقتصادی ما است.

وی با اشاره به اینکه دولت و مردم در تلاش برای حل مشکلات اقتصادی هستند، اظهارداشت: همه کم یا زیاد وظیفه ای با موضوع برخورد می کنند لذا برخلاف سیاست های تدوین شده دولت، هنوز رونق اقتصادی حاصل نشده است.

وی اضافه کرد: متاسفانه بیشتر مسئولان به دنبال تفکر وظیفه محوری هستند و برای آنها خروجی کارها و اقدامات زیاد اهمیتی ندارد.

ایجاد شعبه ویژه رسیدگی به دعاوی فعالان اقتصادی در دادگستری کردستان

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی سنندج عنوان کرد: اگر مالیاتی متناسب با عملکرد کنونی واحدهای تولیدی تعیین نشود و بیشتر از میزان درآمد و هزینه های این واحدها این اقدام انجام گیرد بی شک شاهد تعطیلی بیشتر این واحدها خواهیم بود.

حسینی ادامه داد: ما از قضات هیت های حل اختلاف مالیاتی درخواست داریم که وضعیت اقتصادی امروز جامعه را هم در حکم های صادره خود مد نظر داشته باشند.

وی از ایجاد شعبه ویژه رسیدگی به دعاوی فعالان اقتصادی در دادگستری استان خبردادو عنوان کرد: از این به بعد دعاوی فعالان اقتصادی در این شعبه مورد رسیدگی قرار می گیرد.

کد خبر 3918065

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha