پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۸ اسفند ۱۳۹۵، ۱۷:۲۹

فرماندار همدان:

همدان در جذب تسهیلات مکانیزاسیون از سایر شهرستان‌ها عقب تر است

همدان در جذب تسهیلات مکانیزاسیون از سایر شهرستان‌ها عقب تر است

همدان - فرماندار همدان گفت: شهرستان همدان در جذب تسهیلات مکانیزاسیون از سایر شهرستان‌های این استان عقب تر است.

به گزارش خبرنگار مهر، علی تعالی ظهر یکشنبه در کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری شهرستان همدان با بیان اینکه دولت از ابتدای ورود رویکرد خود را در حوزه‌های حمایتی از اقشار کم‌درآمد مطرح کرد، افزود: دولت بر حفظ عزت و کرامت خانواده‌ها تاکید دارد.

فرماندار همدان با بیان اینکه دولت به رویکرد کمیته امداد صحه می‌گذارد چراکه هدف توانمندسازی است، عنوان کرد: کمیته امداد با ایجاد اشتغال خانوادگی باید خانواده‌های زیر پوشش را توانمند کند.

تعالی افزود: باید هرساله تعداد افرادی که به خودکفایی رسیده و در حوزه اشتغال توانمند شده‌اند بیشتر شده و از زیر پوشش کمیته امداد خارج شوند.

وی در رابطه با پرونده‌های ارسالی کمیته امداد به بانک‌ها برای دریافت تسهیلات افزود: بانک‌ها باید در ۱۰ روز آینده پرونده‌ها را به نتیجه برسانند تا مشکلی وجود نداشته باشد.

گزارشی از اقدامات انجام شده پیرامون اقتصاد مقاومتی تهیه شود

فرماندار همدان یکی از مباحث مهم را اقتصاد مقاومتی دانست و با اشاره به اینکه باید گزارشی در رابطه با اقدامات انجام شده دستگاه‌ها در حوزه سرمایه‌گذاری، تسهیلات و اقدامات تهیه شود، گفت: گزارش تهیه شده باید پیش از آغاز سال جدید ارائه شود تا با ارزیابی از اشتغال استان وارد سال آینده شویم.

وی با اشاره به اینکه گزارشی نیز باید در رابطه با تعداد واحدهای صنعتی فعال شده و اقدامات انجام شده در حوزه کشاورزی ارائه شود، افزود: گزارشی از بخش کشاورزی و به خصوص مکانیزاسیون ارائه شود چراکه شهرستان همدان در جذب تسهیلات مکانیزاسیون از سایر شهرستان‌ها عقب است.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان همدان نیز با بیان اینکه امسال ۳۰۰۰ خانواده زیر پوشش کمیته امداد در استان همدان خودکفا شدند، گفت: فعالیت‌های متعددی در کمیته امداد استان همدان انجام می‌شود.

پیمان ترکمانه شاخص‌ترین خدمت کمیته امداد به خانواده‌های زیر پوشش را خدمت اشتغال دانست و با بیان اینکه سال گذشته ۱۰۶ درصد منابع با همت مدیران عامل بانک‌ها جذب شد، افزود: امسال ۹۵ درصد منابع بانکی تا پایان بهمن ماه جذب شده در حالی که تا پایان دی ماه ۶۵ درصد جذب شده بود.

صندوق امداد ولایت تابستان امسال تاسیس شد

وی با اشاره به اینکه صندوق امداد ولایت تابستان امسال تاسیس شد و از محل صندوق امداد ولایت منابع اشتغال پرداخت می‌شود، افزود: از نظر کمیت ۲ هزار و ۴۳۰ طرح تعهد بوده که ۳۴ میلیارد تومان سر جمع اعتباری بوده که باید به اشتغال اختصاص داده می شد.

وی افزود: برای ۲ هزار و ۵۸۶ طرح اجرا شده ۲۴.۳ میلیارد تومان پرداخت شده که ۱۰۶ درصد بیشتر از تعهد طرح اجرا شده است.

ترکمانه با بیان اینکه ۶۲ درصد منابع صرف طرح‌های تولیدی شده است، گفت: مبلغ ۴.۵ میلیارد تومان از محل صندوق امداد برای ۵۹۴ طرح جذب شده است.

رئیس اداره امور صنایع فلزی صنعت، معدن و تجارت استان همدان نیز با بیان اینکه امسال ستاد تسهیل شهرستان همدان ۱۵۹ مصوبه داشت، که ۱۰۰ مصوبه مربوط به امور بانکی بوده است، گفت: ۲۷ مصوبه ستاد تسهیل شهرستان همدان مربوط به امور مالیاتی، گمرک و تامین اجتماعی و ۲۴ مصوبه نیز مربوط به امور زیربنایی و شهرک‌ها و یک مصوبه مربوط به صنایع و معادن و ۷ مصوبه مربوط به سایر موارد است.

ستاد تسهیل شهرستان همدان ۴۷ مصوبه اجرایی داشته است

نادر رضایی با بیان اینکه از ۱۵۹ مصوبه ستاد تسهیل شهرستان ۴۷ مصوبه اجرایی شده است، بیان کرد: ۱۲ مصوبه ستاد تسهیل شهرستان همدان در مرحله انجام بوده و دو مصوبه اجرا نشده است.

وی با بیان اینکه ۲۵ مصوبه ستاد تسهیل شهرستان همدان به علت عدم پیگیری متقاضی از اجرا بازمانده است، افزود: ۷۳ مصوبه ستاد تسهیل نیز در حال پیگیری است.

رضایی با بیان اینکه تعداد کل واحدهای صنعتی ۳۶۲ واحد با اشتغال اسمی برای ۹ هزار و ۲۰۵ نفر است، ادامه داد: ۳۱۶ واحد صنعتی در شهرستان همدان فعال و ۴۶ مورد غیر فعال است.

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان همدان نیز با بیان اینکه سهیمه مکانیزاسیون کشاورزی در استان همدان ۵۲ میلیارد و ۱۹۰ میلیون تومان بوده است، افزود: سهم شهرستان همدان ۷ میلیارد و ۲۶۰ میلیون تومان بوده و درصد شهرستان نسبت به استان ۱۴ درصد است.

جمال حداد همدانی با بیان اینکه در شهرستان همدان ۲۷۸ طرح به مبلغ ۱۴ میلیارد و ۵۷۳ میلیون تومان معرفی شده است، عنوان کرد: در حوزه مشاغل خانگی بانک‌های ملی، رفاه و تجارت سهمیه دارند که یک‌میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان سهمیه استان و ۱۹۰ میلیون تومان سهمیه شهرستان بوده است.

وی با بیان اینکه بانک ملی ۲۲ طرح به مبلغ ۱۱۰ میلیون معرفی داشته که ۲۰ طرح به مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان پرداخت شده است، عنوان کرد: صندوق توسعه ملی از سهم شناور ۴۲ میلیارد تومان سهیمه معرفی کرده‌ که ۳ میلیارد و ۲۵۵ میلیون تومان پرداختی داشته‌اند.

کد خبر 3918095

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha