به گزارش خبرنگار مهر، حسن حسینعلی ظهر دوشنبه در همایش بزرگداشت صدر الدین زنجانی با بیان اینکه در این همایش تخصصی ٢٧ مقاله ارائه شد که از میان آنها ٤ مقاله برگزیده شدند، افزود: متاسفانه مثل همه همایشهای تخصصی، بسیاری از مقالات ارسال شده، رونوشتی از منابع و تحقیقات انجام شده در گذشته بود
وی با بیان اینکه همایش تخصصی بزرگداشت صدرالدین زنجانی معروف به صدر جهان زنجانی صبح امروز با معرفی چهار مقاله برگزیده به کار خود پایان داد، اظهار کرد: رامین سلطانی، نسترن ریاسوند، جواد نظری، اکرمبیات و هاجر حیدری با ارئه مقالهای مشترک، نویسندگان این مقالهها بودند که ضمن ارائه مقالات خود، با اهدای جوایزی از آنان تقدیر شد.
حسینعلی با اشاره به اینکه صدر الدین احمد زنجانی با خلق آثاری در زمینه ها فرهنگی و ادبی و تاریخی بیشینه برجسته ای دارد ،افزود: برای پاسداشت بزرگان باید کمر همت را ببندیم و بیشتر از آنها یاد کنیم و در جامعه بشناسانیم.
وی خاطر نشان کرد:صدرالدین احمد زنجانی شخصیتی بزرگ در دوران خود بوده است که باید امروزه در استان زنجان برای احیا و زنده کردن وی قدم ها موثر برداریم و آیندگان را نیز با صدر الدین ها آشنا و پرورش دهیم.
دبیر علمی همایش بزرگداشت صدرالدین زنجانی، با اشاره به خدمات مختلف این شخصیت فرهنگی، ادبی و سیاسی، گفت: وی شخصیت جامعالاطرافی محسوب میشد، در حالی که در دوره مغول، کشور ایران به طور کامل ویران شد، صدرجهان از وزیران این دوره بود.
حسینعلی ادامه داد: در بررسی احوالات کشور از اول تاریخ تا دوره قاجاریه، بیشترین رجل مربوط به زنجان در مناصب حکومتی مربوط به دوره مغول بوده است که بیش از ١٠٠ شخصیت را در بر میگیرد و این افراد در جهان اسلام بیشتر شناخته شده هستند تا در ایران و زنجان شناخته شده باشند.
نظر شما