پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۰ اسفند ۱۳۹۵، ۱۳:۰۹

شاکری تاکید کرد؛

تعیین زمان بررسی نامگذاری معبری به نام آیت الله هاشمی

تعیین زمان بررسی نامگذاری معبری به نام آیت الله هاشمی

رئیس کمیته فرهنگی شورای شهر تهران با بیان اینکه مکاتبه نامگذاری معابری به نام ۶تن از علما با هیات رئیسه شورا انجام شده، گفت: زمان بررسی نام های پیشنهادی را هیات رئیسه باید تعیین کند.

به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی شاکری در جریان جلسه علنی امروز شورای شهر تهران با اشازه به تثبیت نام ۳۵۴محله شهر تهران در تعامل میان کمیته نامگذاری و شورایاری ها، گفت: نام این محله ها با رویکرد حفظ نام های قدیمی هر محله صورت گرفت و تنها برخی نام ها تغییر کرد که به صحن شورا خواهد آمد.

وی با بیان اینکه معابر ۶ گانه نامزد نامگذاری به نام مرحوم هاشمی رفسنجانی و پنج تن از علمای دیگر صورت گرفته است، افزود: هر زمان هیات رییسه این موارد را در دستور کار صحن قرار دهد، درباره این نامگذاری ها تعیین تکلیف خواهد شد.

شاکری با اشاره به مصاحبه رئیس جمهور درباره گشایش هایی که برای دولت در زمینه پرداخت بدهی بدهکاران بانکی ایجاد شده است، گفت: تقاضای ما این است که پرداخت انباشت بدهی ۱۴۰۰۰ میلیارد تومانی دولت ها از دوره آقای هاشمی تا روحانی به شهرداری تهران را نیز در دستور کار قرار دهند.

وی افزود: پرداخت این بدهی شاید بتواند حدود دو هزار میلیارد تومان درآمد شهرداری از محل مالیات بر ارزش افزوده را که در سال آینده از شهرداری تهران سلب شده است، اندکی جبران کند.

کد خبر 3919859

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha