به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا نصیری ظهر سه شنبه در جلسه ستاد پشتیبانی اداره سواد آموزی پلدختر اظهار داشت: ۴۳۳ نفر بی سواد و کم سواد این شهرستان تحت پوشش آموزش های سوادآموزی هستند.
وی افزود: این افراد برای سوادآموزی پیشگام هستند و توسط آموزش دهندگان در حال آموزش هستند.
معاون پشتیبانی و مالی آموزش و پرورش پلدختر گفت: آموزش دهندگان افراد بی سواد را در سطح شهرستان شناسایی و آموزش آنها را زیر نظر اداره آموزش و پرورش پلدختر به عهده می گیرند.
نصیری افزود: ۵۴ نفر اولیای دانش آموز که بی سواد و کم سواد بودند توسط مدیران مدارس شهرستان شناسایی و به افراد تحت پوشش سوادآموزی شهرستان اضافه شدند.
معاون فرماندار پلدختر نیز در این جلسه با بیان اینکه اهمیت سواد آموزی برکسی پوشیده نیست گفت: دین مبین اسلام بر اهمیت علم آموزی سفارش و تاکید بسیاری دارد و نقطه مقابل علم آموزی جهل و نادانی است.
امان اله بابایی سوادآموزی را نخستین گام در توسعه فردی و اجتماعی دانست و از دستگاه های ذی ربط خواست که در راستای اجرای سهمیه ای که برای سوادآموزی در نظر گرفته شده برنامه ریزی و اقدامات لازم را انجام دهند.
وی گفت: آموزش سواد به بی سوادان یک وظیفه انسانی است و باید کسی که سواد می آموزد مورد تشویق قرار گیرد و سعی شود که افراد بی سواد و کم سواد معرفی و تحت آموزش قرار گیرند.
نظر شما