به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر، حمیده ماحوزی در آیین افتتاح سینما سیار در شهرستان تنگستان و شهر عالیشهر گفت: خوشحال هستیم که در دولت تدبیر و امید شاهد راهاندازی سینما سیار هستیم و از این طریق نشاط و امید را در جامعه ترویج میدهیم و اینکه مدیران فرهنگی ما دائم در تلاش هستند تا امیدبخشی را در جامعه افزایش بدهند، جای خوشحالی دارد.
ماحوزی در ادامه با تاکید بر اینکه استقبال خوب مردم بوشهر از سینما در این سالها بیانگر علاقهمندی آنها به حوزه فرهنگ و هنر است، افزود: ما در حال حاضر دارای ٩ سینما ثابت در استان هستیم که انشاءالله با افزودن پنج سینماسیار به سینماهای استان در تلاش هستیم نیاز مخاطب را در این زمینه پاسخگو باشیم و امروز هم شاهد راهاندازی نخستین سینما سیار استان بوشهر در شهر تنگستان بودیم.
وی در ادامه بیان کرد: مشکل امروز سینمای ما مخاطب است و ما امیدواریم با راه اندازی سینماسیار بتوانیم به این بحران پایان دهیم.
نظر شما