پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۱ اسفند ۱۳۹۵، ۱۰:۵۱

رئیس سازمان بسیج علمی کشور خبر داد:

راه‌اندازی قرارگاه جهاد علمی میان بسیج و دانشگاه آزاد

راه‌اندازی قرارگاه جهاد علمی میان بسیج و دانشگاه آزاد

رئیس سازمان بسیج علمی کشور گفت: قرارگاه مشترک پیشرفت جهاد علمی میان دانشگاه آزاد و بسیج علمی کشور راه‌اندازی می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین قدیانی امروز در اختتامیه چهارمین جشنواره جهادگران علم و فناوری در سالن همایش‌های صدا و سیما گفت: ظرفیت‌های بالقوه زیادی در کشور وجود دارد که با ایجاد قرارگاه مشترک پیشرفت جهاد علمی میان دانشگاه آزاد و بسیج علمی کشور، این ظرفیت‌ها می‌تواند به بالفعل تبدیل شود.

وی افزود: پیوند دانشگاه آزاد و بسیج علمی کشور، موجب تسریع حرکت‌های جهادی در کشور خواهد شد.

رئیس سازمان بسیج علمی کشور در خصوص چهارمین جشنواره و نمایشگاه جهادگران علم و فناوری نیز گفت: به این جشنواره بیش از ۲۰۰۰ طرح ارسال شد که در مجموع و پس از داوری‌ها، ۲۷۰ طرح برای حضور در نمایشگاه انتخاب شدند.

قدیانی با بیان اینکه انقلاب اسلامی در دوره‌ای شکل گرفت که کشورها یا وابستگی به غرب داشتند و یا به شرق تأکید کرد: یکی از اصلی‌ترین شعارهای انقلاب اسلامی «نه شرقی و نه غربی بودن» است.

وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی به دنبال احیای تمدن اسلامی بوده است، خاطرنشان کرد: طی ۳۶ سال گذشته انقلاب اسلامی توانسته است موضوع تمدن اسلامی را اثبات کند.

رئیس سازمان بسیج علمی کشور اظهار داشت: اکنون در آستانه این تمدن‌سازی، باید بتوانیم فرهنگ اسلامی را در جامعه پیاده‌سازی کنیم که لازمه آن تولید علم بومی متناسب با فرهنگ اسلامی است.

قدیانی تأکید کرد: انقلاب اسلامی با چالش‌های متعددی روبروست که باید از روش‌ها، منش‌ها، اندیشه‌ها و ایده‌های مبتنی با حوزه‌های توحیدی بهره ببریم.

وی عنوان کرد: باید بر پایه جهان‌بینی دینی، مناسبات خود را طرح‌ ریزی کنیم؛ بنابراین باید برای تولید علم نافع نیز گام برداریم.

رئیس سازمان بسیج علمی کشور گفت: نگاه‌های جدیدی که در حوزه علم برداشته می‌شود بخصوص در حوزه علوم انسانی می‌تواند تحولی را ایجاد کند.

کد خبر 3920675

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha