پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۳ اسفند ۱۳۹۵، ۱۵:۲۸

مدیر کل بهزیستی لرستان:

طرح توانمندسازی معلولان ضایعه نخاعی در لرستان اجرا شد

طرح توانمندسازی معلولان ضایعه نخاعی در لرستان اجرا شد

خرم آباد - مدیر کل بهزیستی لرستان از اجرای طرح توانمندسازی معلولان ضایعه نخاعی در این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، اسدالله حیدری در حاشیه جلسه تخصصی با معاون و کارشناسان توانبخشی بهزیستی لرستان با اشاره به اجرای طرح توانمندسازی معلولین ضایعه نخاعی در لرستان اظهار داشت: هدف از این طرح ارتقاء سلامت جسم و روان و افزایش کیفیت زندگی افراد دارای آسیب نخاعی بوده است.

وی گفت: در سال ۹۵ حدود ۳ میلیارد ریال به این موضوع اختصاص یافته است.

مدیر کل بهزیستی لرستان با تبیین استراتژی و اهداف سازمان در زمینه توانبخشی، خواستار ارائه پیشنهادات در خصوص  رفع موانع و چالش ها به منظور بهبود ارائه خدمات سازمان شد و گفت: شهرهای خرم آباد، بروجرد، کوهدشت و دورود تحت پوشش طرح توانمندسازی معلولین ضایعه نخاعی قرار گرفته اند و خدماتی نظیر آموزش های تخصصی سلامت روان، اشتغال، معاش و ...، به توانخواهان ارائه می شود.

حیدری همچنین اجرای طرح توانمندسازی سالمندان و طرح توانمندسازی افراد با آسیب شنوایی را از دیگر طرح های مهم بهزیستی برشمرد و افزود: این طرح ها نیز برای اولین بار در استان اجرا شده است که امیدواریم با اجرای این طرح ها بتوانیم از بروز عوارض و مشکلات دوران سالمندی و عوارض ناشی از معلولیت شنوایی و اختلالات ناشی ازآن پیشگیری کنیم و یا آنها را به حداقل برسانیم.

وی در ادامه به راه اندازی نخستین مرکز مبتلایان به اختلالات طیف اتیسم در خرم آباد اشاره کرد و گفت: با توجه به روبه رشد بودن اختلالات طیف اتیسم، راه اندازی اینگونه مراکز ضروری و لازم است و علیرغم ارائه خدمات آموزشی و توانبخشی به مبتلایان این اختلالات، فرصت های شغلی نیز برای جوانان تحصیل کرده ایجاد می شود.

کد خبر 3922008

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha