پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۴ اسفند ۱۳۹۵، ۱۱:۴۹

فرماندار آمل:

۲۰۰۰ مترمربع فضای آموزشی با کمک خیران در آمل احداث شد

۲۰۰۰ مترمربع فضای آموزشی با کمک خیران در آمل احداث شد

آمل - فرماندار آمل گفت: امسال بیش از دو هزار متر مربع فضای آموزشی با کمک خیران در شهرستان احداث شده است.

به گزارش خبرنگار مهر ، احمد منفرد صبح شنبه در نهمین همایش تجلیل از خیرین مدرسه ساز شهرستان آمل با اشاره به اینکه در سال جاری ۲۶ هزار متر مربع زمین توسط مجمع خیرین برای ساخت مدرسه در این شهرستان اهداء شد، افزود:در سال ۹۵ بیشتر ۲ هزار فضای آموزشی با کمک خیرین ساخته شد.

فرماندار ویژه آمل با بیان اینکه خیرین بار بزرگی را از دوش ءموزش و پرورش کم می کنند، ادامه داد: اگر مجاهدت و تلاش ایثارگری خیرین در نهضت مدرسه سازی نبود، امروزه بیشتر مدارس باید دو شیفت به دانش آموزان آموزش می دادند.

معاون استاندار مازندران با بیان اینکه این شهرستان در بین شهرهای مازندران با کمک خیرین در این امر مهم شاخص است،افزود:قدرت بزرگی به عنوان مجمع خیرین داریم ، که نزدیک به یک دهه در این امر مهم تلاش می کنند.

منفرد با اشاره به اینکه پایه های آموزش و پروش را با حمایت مردم استوار بسازیم، گفت:امروزه خیرین در کنار دولت و آموزش و پرورش نقش بسزایی را می آفرینند.

فرماندار ویژه آمل با بیان اینکه زیر بنای توسعه کشور، فرهنگ آن کشور است که رشد توسعه محقق می شود،ادامه داد:تنها از آموزش و پرورش فرهنگ عبور می کند که در آینده ای نه چندان دور ، شاهد تحقق توسعه کشور خواهیم بود.

گفتنی است در پایان این همایش از ۱۰ نفر از خیرین شهرستان آمل تقدیر به عمل آمد.

کد خبر 3922693

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha