پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۴ اسفند ۱۳۹۵، ۱۷:۲۸

توضیحات دادستان کرمانشاه در خصوص پرونده گلیم و گبه کرمانشاهان:

رصد اموال و تبدیل آن به پول بادقت و رعایت مصلحت سرمایه گذاران است

رصد اموال و تبدیل آن به پول بادقت و رعایت مصلحت سرمایه گذاران است

کرمانشاه- دادستان عمومی و انقلاب کرمانشاه گفت: عزم دستگاه قضایی حفظ حقوق مالباختگان است و رصد اموال و تبدیل آن به پول با دقت و رعایت مصلحت سرمایه گذاران است.

محمدحسین صادقی در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص پرونده مکتب گلیم و گبه کرمانشاهان اظهار داشت: پس از بررسی‌های کارشناسی هم اکنون تعداد دقیق سرمایه گذاران، میزان سود دریافتی توسط آنان، تعداد قراردادهای فسخ شده و جریانی، دسته بندی سرمایه گذاران بر مبنای میزان سرمایه بصورت فایل اکسل با نسخه پشتیبان و سیاهه دقیقی از اموال و دارایی‌های متهم به کلاهبرداری تهیه شده است.

صادقی بیان کرد: بخشی از توان تیم کارشناسی فقط مصروف به این شد تا در این اشفتگی و اوضاع نابسامان اسنادی که به عنوان سند قبول سرمایه گردآوری شده حاکی از سرمایه گذاری واقعی باشد و از این فرصت افراد سودجو  سوء استفاده نکنند و خود را به عنوان ذیحق با اسناد ساختگی بضرر مالباختگان معرفی کنند.

وی افزود: مردم چرا به هنگام سرمایه گذاری دقت بیشتری نکردند چرا به این موضوع فکر نکردند که تمام تعهدات بدون پشتوانه به شخص حقیقی متهم بازگشت پیدا می کند و تشکیلات وی ساختار شکل یافته قانونی مانند بانک یا موسسه مالی ثبت شده نداشته که با کنار رفتن مدیر شخصیت حقوقی ضامن پاسخگویی باشد.

صادقی افزود: مردم متهم را ناجی اقتصاد استان می دانند تقصیر هم نداشتند اینگونه القاء شده بود واقعیت زیر فراوانی اطلاعات و اخبار کذب و ساختگی مدفون شده بود افراد مغرض و طیف اطرافیان متهم که منافع خود را بشدت در خطر می دیدند فضا را با تحریک مال باختگان به تجمعات غیرقانونی ملتهب می کردند.

دادستان عمومی و انقلاب کرمانشاه با بیان اینکه متهم در مدت فعالیت خود بیش از ۲۴۰ میلیارد تومان سرمایه جذب کرده، افزود: در فاصله اردیبهشت ۹۴ تا مهر ۹۵ بیش از ۱۳۰ میلیارد تومان جذب سرمایه داشته، بیش از ۱۱ هزار نفر با حضور در مراجع انتظامی طرح شکایت کرده‌اند.

صادقی گفت: عزم دستگاه قضایی تماماً معطوف به این بخش است که حقوق مالباختگان تا حد امکان حفظ شود، رصد اموال و کارشناسی و تبدیل آن به پول با دقت و رعایت غبطه و مصلحت سرمایه گذاران است مراجعات متعدد و پی در پی مردم به دادسرا فقط موجبات زحمت آنها را فراهم خواهد کرد مبرهن است اطلاعات لازم و آخرین یافته‌ها از طریق رسانه‌های عمومی  به اطلاع عموم خواهد رسید.

کد خبر 3923176

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha