پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۵ اسفند ۱۳۹۵، ۱۱:۲۹

رئیس کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی خراسان‌رضوی خبر داد:

عدم افزایش نرخ هتل های نوروزی مشهد

عدم افزایش نرخ هتل های نوروزی مشهد

مشهد ـ رئیس کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی خراسان‌رضوی گفت: نرخ هتل های نوروزی مشهد افزایش پیدا نمی کند و قیمت ها بر اساس نرخنامه سال ۹۵ محاسبه می شود.

محمد قانعی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به نرخ قیمت هتل های یک تا پنج ستاره مشهد در نوروز سال آینده اظهار کرد: قیمت ها بر اساس نرخنامه سال ۹۵ محاسبه می شود با هدف حمایت از مسافران، در جهت ترقیب آنان برای اقامت در هتل ها و بهره مندی از خدمات این واحدها نرخ قیمت ها ثابت بوده و تغییری نخواهد کرد. همچنین در هفته دوم تعطیلات نوروزی از سوی هتل های مشهد اعلام تخفیف به منظور جذب بیشتر مسافران نیز صورت می گیرد.

وی افزود: در حال حاضر ۲۰۶ هتل در خراسان رضوی فعال بوده و در حال آماده سازی برای پذیرایی زائران و مسافران نوروزی با جمعیتی بالغ بر ۷۵ هزار نفر شب را می باشد.

رئیس کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی خراسان‌رضوی خطاب به مسافرانی که قصد سفر به این استان را دارند، گفت: جهت سهولت و اطمینان خاطر مردم عزیز می توانند از طریق رزرواسیون الکترونیکی اقدام به رزرو هتل محل اقامت خود نمایند تا از نرخ های پائین تر و تخفیف های بیشتر بهره مند شوند.

وی تصریح کرد: تقریبا تمامی هتل ها در مشهد برای میزبانی و پذیرایی از مسافران نوروزی از آمادگی لازم و کافی برای بهترین میزبانی بهره مند شوند.

محمد قانعی با اشاره به وجود زیرساخت‌های اسکان زائر نیازی به ورود مراکز اقامتی دیگر در مشهد وجود نداشته و تمام خدمات مورد نیاز در نظر گرفته شده است، گفت: امیدواریم بتوانیم به مردم بهترین امکانات را بدهیم و از زائران امام هشتم به نحو شایسته پذیرایی کنیم.

کد خبر 3923605

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha