پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۸ مهر ۱۳۸۵، ۱۵:۱۳

ايران - چين تايپه فردا به ميدان مي روند

صعود تيم ملي به جام ملتهاي آسيا فردا قطعي مي شود/ نيم نگاه قلعه نويي به ديدار با كره جنوبي

صعود تيم ملي به جام ملتهاي آسيا فردا قطعي مي شود/ نيم نگاه قلعه نويي به ديدار با كره جنوبي

تيم ملي فوتبال كشورمان فردا براي صعود از گروه دوم به مرحله نهايي رقابتهاي جام ملتهاي آسيا به كسب يك تساوي برابر چين تايپه نياز دارد.

به گزارش خبرنگار مهر ، در ادامه رقابتهاي فوتبال مقدماتي جام ملتهاي آسيا 2007 فردا تيم ملي فوتبال كشورمان از ساعت 30/13 دقيقه در ورزشگاه اصلي شهر تايپه به مصاف تيم ملي فوتبال اين كشور خواهد رفت.

تيم ملي فوتبال كشورمان در حالي راهي اين مسابقات شده است كه برخي از نفرات مورد نظر امير قلعه نويي به خاطر نداشتن رواديد موفق به همراهي ملي پوشان نشدند و برخي بازيكنان نيز به علت مصدوميت توانايي همراهي تيم ملي را ندارند. به همين خاطر اميرقلعه نويي تا حدودي براي انتخاب نفرات اصلي تيمش با مشكلاتي مواجه خواهد بود. البته به نظر مي رسد با اعزام وحيد طالب لو به چين تايپه تا حدودي نگراني قلعه نويي از بابت دروازه بان برطرف شده باشد اما به هرحال درجناح چپ تيم ملي با كمبود بازيكن مواجه است.

تيم كشورمان كه با تساوي برابر كره جنوبي در سئول و كسب پيروزي 2 برصفر برابر سوريه در دمشق تا حدود بسيار زيادي صعود خود به مرحله نهايي رقابتهاي جام ملتهاي آسيا را قطعي كرد اما در دو ديدار باقيمانده برابر چين تايپه و كره جنوبي در تهران براي صدرنشيني جدال خواهد كرد.

اميرقلعه نويي كه در بازيهاي اردن بازيكنان جديدي را آزمايش كرد در ديدار برابر چين تايپه نيز نيم نگاهي به بازي با كره جنوبي دارد و به اين فكر مي كند كه از اين بازي به عنوان ديداري تداركاتي براي هماهنگي بيشتر بازيكنان استفاده كند. اين در حاليست كه او براي بازي با چين تايپه تمام نفراتش را در اختيار ندارد و اين امر مي تواند مشكلاتي را براي تيم ملي بوجود بياورد.

در شرايط فعلي تيم هاي كره جنوبي و ايران تقريبا صعودشان را به مرحله نهايي رقابتهاي مقدماتي جام ملتهاي آسيا در سال 2007 قطعي كرده اند در دو بازي باقي مانده تنها براي كسب عنوان صدرنشيني و دفاع از اعتبار خود به ميدان خواهند رفت. تيم كشورمان با كسب 8 امتياز در رده دوم گروه دوم قرار دارد و كره جنوبي با 10 امتياز صدرنشين است. تيم فوتبال سوريه نيز با 4 امتياز در رده سوم قرار دارد و در صورتيكه تيم كشورمان يك امتياز ديگر كسب كند صعود خود به مرحله نهايي را قطعي خواهد كرد.

کد خبر 392454

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha