به گزارش خبرنگار مهر، عزیز قیاسی صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: یگان حفاظت محیط زیست شهرستان ملایر با دریافت گزارش مردمی، موفق به شناسایی فردی شد که اقدام به صید دو بهله قرقی کرده بود که با شکایت اداره حفاظت محیط زیست شهرستان، فرد متخلف به دستگاه قضایی معرفی شد.
قیاسی ادامه داد: بر این اساس فرد متخلف، به اتهام صید غیر مجاز در مورخ ۳ بهمن سال جاری، به کیفر ۳ سال حبس تعزیری و پرداخت ۱۰ میلیون ریال جزای نقدی در حق صندوق دولت و ضبط وسایل صید محکوم شد.
وی بیان کرد: پرندگان شکاری که از این فرد ضبط شده بود نیز توسط حفاظت محیط زیست شهرستان ملایر به طبیعت بازگردانده شد.
وی هشدار داد: بر اساس تبصره ۲ ماده ۱۳ قانون شکار و صید، هرکس مبادرت به زندهگیری، شکار، خرید، فروش، حمل، نگهداری و صدور پرندگان شکاری کند علاوه بر محکومیت به حداکثر مجازات حبس مقرر در ماده مذکور، به جزای نقدی از یک میلیون و ۸۰۰ هزار تا ۲۰ میلیون ریال محکوم خواهد شد.
وی گفت: در مورد اعلام شده قرقی، در صورتی که هر بهله از پرندگان تلف شوند، ضرر و زیان هر بهله، ۱۰۰ میلیون ریال است که از متخلف اخذ خواهد شد.
نظر شما