پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۷ اسفند ۱۳۹۵، ۱۲:۴۷

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان:

بانک های کردستان ظرفیت پرداخت ۵۰۰ میلیاردتومان تسهیلات را دارند

بانک های کردستان ظرفیت پرداخت  ۵۰۰ میلیاردتومان تسهیلات را دارند

سنندج- معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان عنوان کرد: بانک های استان ظرفیت پرداخت ۵۰۰ تا ۷۰۰ میلیاردتومان تسهیلات به واحدهای تولیدی استان را دارند.

به گزارش خبرنگارمهر، حسین فیروزی امروزسه شنبه در جلسه کارگروه رفع موانع تولید استان که در سالن شهدای دولت استانداری تشکیل شد، گفت: بانک های استان ظرفیت پرداخت ۵۰۰ تا ۷۰۰ میلیاردتومان تسهیلات به واحدهای تولیدی استان را دارند لذا از مدیران بانک های استان انتظار می رود در این رابطه تلاش و مساعدت بیشتری داشته باشند.

وی عنوان کرد: مدیران بانک های استان عنایت داشته باشند هیچ کدام از واحدهای تولیدی اعم از صنعتی و کشاورزی که در طرح رونق تولید ثبت نام کردند حذف نکنند و با همکاری سازمان های صنعت، معدن وتجارت و کشاورزی استان باردیگر آنها را مرور کرده و مشکلات آنها را بررسی و برطرف کنند.

وی اظهار داشت: تمام افرادی که در طرح رونق تولید ثبت نام کردند ظرف یک هفته آینده به بانک ها مراجعه کنند تا اگر مشکلی در روند اخذ تسهیلات آنها ایجاد شده با کمک دستگاه های اجرایی ذیربط حل کنند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان بر استفاده حداکثری از سهمیه استان در استفاده از تسهیلات مربوط به طرح رونق تولید تاکید کرد و افزود: انتظار می رود فرایندهای اداری مربوط به این طرح فعال تر و سهل تر شود تا مبالغ بیشتری به متقاضیان پرداخت شود.

فیروزی به موضوع بخشودگی سود تسهیلات اشاره کرد و گفت: براساس تبصره ۳۵ قانون بودجه افرادی که از بانک های استان تسهیلات کمتر از ۱۰۰ میلیون تومان دریافت کردند می توانند از بخشودگی سود و جرایم دیرکرد بهره مند شوند.

وی بیان کرد: تمامی مشتریان بانک های استان که شرایط لازم را داشته باشند می توانند از ظرفیت قانونی ایجاد شده تا پایان امسال استفاده کنند.

کد خبر 3925824

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha