پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۷ اسفند ۱۳۹۵، ۱۵:۵۰

فرماندار سرخه:

سرخه۳مرکز ترک اعتیاد دارد/فضای مجازی اعتیاد نوین نسل جوان

سرخه۳مرکز ترک اعتیاد دارد/فضای مجازی اعتیاد نوین نسل جوان

سرخه-فرماندار سرخه، با بیان اینکه این شهرستان دارای سه مرکز ترک اعتیاد است، گفت: باید از ظرفیت های فرهنگی در راستای پیشگیری از اعتیاد استفاده کرد تا نیازی به درمان نباشد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی مویدی زاده در جلسه ساماندهی ومدیریت آسیب های اجتماعی سرخه که ظهر سه شنبه در فرمانداری برگزار شد، ضمن اشاره به اینکه اعتیاد در زمره مسائل و مشکلات امروز جامعه نسل جوان است، ابراز داشت: شکل های نوین اعتیاد در روزگار امروز نیازمند توجه و هوشیاری است تا جایی که امروز این تغییر شکل اعتیاد جامعه را به سمتی سوق داده که اعتیاد به فضای مجازی نیز در زمره معضلات قرار دارد از سوی دیگر باید گفت امروز دو موسسه ترک اعتیاد خصوصی و یک موسسه دولتی که در زمینه ترک مواد مخدر در سرخه فعالیت دارند، زمانی می توانند در درمان معتادان موفق باشند که بستر فرهنگی جامعه حاضر باشد که این نیز به فرهنگ سازی باز می گردد.

وی با بیان اینکه فضای مجازی امروزه به یک فرهنگ عامه در میان مردم به صورت مستمر مورد استفاده قرار می گیرد و این نشان می دهد که بستر جامعه تا چه میزان برای مقابله با معضلات اجتماعی مانند اعتیاد، فراهم است افزود: برای مثال باید گفت اعتیاد به فضای مجازی و استفاده از ظرفیت های آن امروزه به صورت یک معضل در بین جوانان تبدیل شده که نهاد های فرهنگی و آموزشی مانند آموزش و پرورش، می بایست به این مهم عنایت داشته باشند.

فرماندار سرخه با بیان اینکه متاسفانه با ورود اینترنت به فضای خانوار ها شاهد این هستیم‌که کتاب و کتابخوانی به ورطه فراموشی سپرده شده است، گفت: فضای مجازی صرفا به صورت آسیب و معضل شناخته شده نیست و می توان با مدیریت آن برای تقویت مسائل فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و دیگر مسائل بهره برد.

مویدی زاده بیان داشت: فضای مجازی امروزه به وسیله ای برای القای فرهنگ آمریکایی و جوامع غربی به آحاد اقشار جوان جامعه شده پس باید با تولید محتواهای ایرانی اسلامی و ترویج و تبلیغ آن در فضای مجازی، ضمن کاستن از اثرات سوء استفاده از فضای مجازی از ظرفیت بسیار گسترده آن برای تقویت فرهنگ و آموزش جوانان و نوجوانان بهره برد.

وی همچنین با بر شمردن برخی از اهداف غلط و آسیب های فرهنگ مجازی، افزود: متاسفانه فرهنگ مجازی به دلیل عدم رویارویی مستقیم افراد به فرهنگی هتاک و پرده گر تبدیل شده و این مهم به سلامت جامعه و خانواده بیش از پیش آسیب خواهد رساند.

فرماندار شهرستان سرخه در بخش دیگری از سخنان‌خود با بیان این مطلب که متاسفانه فرهنگ مجازی در بین جوانان به فضایی برای دروغ پراکنی و همچنین دستیابی به آرزوی های نافرجام و رسیدن به ایده آل های ذهنی تبدیل شده است، گفت: فضای سایبری به دلیل نبود نظارت و همچنین عدم شناخت به فضایی برای تبلیغ ایده آل های ذهنی جوانان به دور از واقعیت موجود تبدیل شده و این مهم تاثیر مستقیم بر روابط و سلامت روح و روان افراد جامعه خواهد گذاشت.

کد خبر 3926077

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha