پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۷ اسفند ۱۳۹۵، ۱۷:۰۶

معاون شهرداری خرم آباد:

وسایل بازی پارک‌های محله‌ای خرم‌آباد استانداردسازی شد

وسایل بازی پارک‌های محله‌ای خرم‌آباد استانداردسازی شد

خرم آباد - معاون خدمات شهری شهرداری خرم آباد از استاندارد سازی وسایل بازی پارک های محله ای این شهر خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی محمدخانی ظهر چهارشنبه در جلسه کارگروه تخصصی استانداردسازی و ارتقای کیفیت کالا و خدمات لرستان اظهار داشت: اداره استاندارد، شرکتی را برای بازرسی از وسایل بازی و اماکن تفریحی معرفی کرده اما در هنگام بازرسی این اداره کارشناسی ندارد و بدون کوچکترین بازدیدی آنها را تایید می کنند.

وی با بیان اینکه ساختمان های دارای چهارطبقه به بالا ملزم به داشتن آسانسور هستند اظهار کرد: اگر یک ساختمان با چهارطبقه به بالا را پیدا کردید که دارای پایان کار بوده اما آسانسور آن دارای استاندارد لازم نباشد آن را به ما معرفی کنید.

معاون خدمات شهری شهرداری خرم آباد در خصوص استاندارد نبودن برخی وسایل بازی پارک ها و اماکن تفریحی خرم آباد خاطر نشان کرد: هرجا پارک محله ای احداث شده وسایل بازی آن دارای استاندارد لازم هستند.

وی با اشاره به موضوع صدور پایان کار برای ساختمان ها از سوی شهرداری که دارای آسانسور هستند گفت: وقتی شخصی برای گرفتن پایان کار به شهرداری مراجعه کند و شهرداری ببیند که ساختمان این شخص مشمول نصب آسانسور است تا زمانی که نامه نصب آسانسور روی پرونده این شخص نباشد شهرداری پایان کار را صادر نخواهد کرد.

کد خبر 3926218

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha