پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۹ اسفند ۱۳۹۵، ۹:۴۹

وزیر بهداشت:

۲۱ هزار تخت بیمارستانی در کشور در حال تحویل است

۲۱ هزار تخت بیمارستانی در کشور در حال تحویل است

یزد ـ وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: دولت یازدهم تا پایان دوره فعالیت چهار ساله خود ۲۱ هزار تخت بیمارستانی ایجاد خواهد کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، سیدحسن قاضی زاده هاشمی صبح امروز در مراسم افتتاح بیمارستان ۳۲۴ تختخوابی شهید رهنمون یزد اظهار داشت: در حوزه بهداشت و درمان کشور کارهای بزرگی شد و در همه استانهای کشور پروژه های عظیمی به بهره برداری رسید.

وی عنوان کرد: این دولت تا پایان دوره چهار ساله فعالیت خود ۲۱ هزار تخت بیمارستانی تحویل خواهد داد و اقدامات مهم دیگری نیز در حوزه بهداشت و درمان انجام شد.

وزیر بهداشت همچنین از بیمه شدن ۱۱ میلیون نفر در کشور خبر داد و بیان کرد: بیشتر افراد بیمه شده از از افراد کم درآمد جامعه هستند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به لزوم سرمایه گذاری در مناطق محروم گفت: بهتر است خیران حوزه سلامت از مبدا سرمایه گذاری کرده و در مناطق محروم اقدام به ساخت بیمارستان کنند.

قاضی زاده هاشمی توسعه زیرساخت‌ها، کاهش پرداخت از جیب مردم و افزایش دسترسی به خدمات درمانی را سه هدف اساسی طرح تحول نظام سلامت دانست و ادامه داد: با ادامه روند موجود دیگر نیازی به مراجعه بیماران از سیستان و بلوچستان به استان یزد برای درمان نیست.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به استقبال دولت از سرمایه گذاری خیران در مناطق محروم و فاقد امکانات بهداشتی و درمانی کافی عنوان کرد: در صورتی که سرمایه گذاران یزدی در مناطق محروم سرمایه گذاری کنند دو برابر نرخ دولتی خرید خدمات را انجام خواهیم داد.

قاضی زاده هاشمی با اشاره به افتتاح بیمارستان شهید رهنمون یادآور شد: در این بیمارستان بخش های مهم مورد نیاز به منظور خدمت رسانی به مردم در نظر گرفته شده است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر لزوم توجه به منافع مردم و کشور گفت: هرگز نباید گرفتار خود شویم و باید منافع ملت به منافع جناحی ترجیح داده شود.

وی همچنین بر لزوم ارتقاء سطح دانشگاه علوم پزشکی یزد به دانشگاه بین المللی تاکید کرد و افزود: این ظرفیت در یزد وود دارد و باید از آن به بهترین نحو ممکن استفاده شود.

کد خبر 3927544

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha