پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۹ اسفند ۱۳۹۵، ۱۵:۱۵

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان خبرداد:

افزایش ۳۰ درصدی مصرف آب در روزهای پایان سال

افزایش ۳۰ درصدی مصرف آب در روزهای پایان سال

زنجان-مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان از افزایش ۳۰ درصدی مصرف روزانه آب در ایام خانه‌تکانی و روزهای پایان سال خبر داد.

به گزارش خبرگزارش مهر و به نقل از  شرکت آب و فاضلاب استان زنجان، علیرضا جزء قاسمی افزود: در روزهای پایانی سال براساس یک سنت دیرینه مردم مبادرت به خانه‌تکانی و نظافت منازل خود می‌کنند و همه ساله در این ایام شاهد افزایش چشمگیر مصرف آب هستیم.

وی ادامه داد: در روزهای پایان سال با توجه به افزایش میزان مصرف مشترکین  به میزان ۳۰ درصد با مشکل افت فشار و حتی با قطعی آب در طبقات بالاتر مواجه خواهیم شد که این امر موجب نارضایتی مشترکین می شود .

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان در ادامه تصریح کرد:  مشکل اساسی و عمده در چند ساعت مانده به تحویل سال نو  رخ می دهد که در این زمان به دلیل مصرف همزمان مشترکان (که عمدتا از آب برای استحمام ، شست وشوی خودرو، حیاط ، پیاده رو استفاده می کنند ) با افت فشار شدید آب مواجه می شویم.

جزء قاسمی گفت: با وجود اینکه در مخازن ذخیره  آب داریم اما به دلیل مصرف زیاد ، شبکه جوابگوی تامین آب نیست . از این رو همشهریان ۱۰ ساعت مانده به تحویل سال از هر گونه مصارف بالا همچون شست و شوی خودرو ، حیاط و پیاده رو جدا خودداری نمایند .

کد خبر 3927938

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha