پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۰ اسفند ۱۳۹۵، ۱۶:۳۰

نماینده ولی‌فقیه در استان البرز:

برخی به فکر جیب و خانواده خود هستند/مردم به وامداران رأی نمی‌دهند

برخی به فکر جیب و خانواده خود هستند/مردم به وامداران رأی نمی‌دهند

کرج – نماینده ولی‌فقیه در استان البرز گفت: برخی از افراد که بر مسند قدرت قرار دارند فقط به فکر جیب و خانواده خود هستند، اما نامشان را نمی آوریم، بنابراین مردم خود در انتخابات مراقب باشند.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله سید محمدمهدی حسینی همدانی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه شهرستان کرج ضمن گرامیداشت روز شهید، اظهار کرد: روز بیست و دوم اسفند به دستور امام راحل به‌ نام شهید نام‌گذاری شد.

وی در ادامه گفت: روز شهید در سال جاری با سالروز وفات ام‌البنین همسر گرامی امیر المومنین و مادر بزرگوار ابوالفضل العباس (ع) که در سال ۶۴ هجری قمری از دنیا رفتند، مصادف شده است این روز را به نام روز تکریم مادران و همسران شهدا نیز نام‌گذاری کرده‌اند.  

خطیب جمعه کرج با تأکید بر اینکه باید تربیت فرزندان بر اساس آموزه‌های دینی باشد، گفت: بخشی از این وظیفه مهم بر عهده مادران است.   

آیت‌الله حسینی همدانی تأکید کرد: آرامش و امنیت جامعه که به‌واسطه رشادت‌ها و ازجان‌گذشتگی‌های شهدا است شهدایی که در دامان مادرانی صبور پرورش‌یافته‌اند.

به گفته نماینده ولی‌فقیه در استان البرز عظمت و پیشرفت ایران اسلامی که توانسته ندای اسلام و احکام قرآن را دوباره در جهان طنین‌انداز کند مدیون قطره‌قطره خون شهیدان است.

نباید از خواسته‌های خانواده‌های شهدا که همان حفظ دستاوردهای نظام و آرمان‌های انقلاب است، غافل شویم 

وی تأکید کرد: رهبری فرمودند مسئله شهدا را باید خیلی جدی گرفت ما برای شهدا همان ارزش‌های را باید قائل باشیم که خدای متعال برای آن‌ها قائل است.

خطیب جمعه کرج بابیان اینکه همه موظف به زنده نگاه‌داشتن یاد و خاطره شهدا هستیم، گفت: این یاد و خاطره و ارزش‌های که شهدا برای آن جنگیدند باید برای نسل‌های بعدی بازگو شود.

آیت‌الله حسینی همدانی اضافه کرد: نباید از خواسته‌های خانواده‌های شهدا که همان حفظ دستاوردهای نظام و آرمان‌های انقلاب است، غافل شویم همچنین باید مراقب باشیم عزت و اقتدار به‌دست‌آمده بابی توجهی برخی مسئولان از دست نرود.

وی با اشاره به اینکه مبارزه با فساد و بی بندباری وظیفه‌ای همگانی است، گفت: تبعیت از فرامین رهبری باید در جامعه توسعه پیدا کند.

نماینده ولی‌فقیه در استان البرز با تأکید بر اینکه همه در مقابل خواسته‌های خانواده‌های شهدا مسئول هستیم، گفت: دیدار با خانواده‌های شهدا، جانبازان و ایثارگران باید در برنامه‌ریزی ما گنجانده شود.

دولتمردان به‌جای ضعف و زبونی، اقتصاد مقاومتی را جدی بگیرند

خطیب جمعه کرج با تأکید بر اینکه برخی اظهارنظرهای مسئولان باعث ناراحتی خانواده‌های شهدا می‌شود، گفت: دیدارهای مردمی از خانواده‌های شهدا برای آن‌ها تسکین‌دهنده است.

آیت‌الله حسینی همدانی در بخش دیگری به سخنرانی‌های هفته گذشته رهبر معظم انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: هرکدام از این سخنرانی‌ها حاوی نکات مهم و ارزشمندی است که باید موردتوجه ویژه‌ قرار گیرد.

وی بابیان اینکه سخنرانی‌های رهبری باید برای مسئولان قابل‌توجه باشد، گفت: بیانات رهبری در دیدار با اعضای مجلس خبرگان و مسئولان راهیان نور بسیار بااهمیت بود ایشان فرمودند دفاع مقدس گنج و ثروتی است که باید فرآوری شود.

نماینده ولی‌فقیه در استان البرز تأکید کرد: از بیانات رهبری این مسئله کاملاً مشخص بود که با ایستادگی مستمر می‌توان بر دشمن غلبه کرد همچنین فرمودند دولتمردان به‌جای ضعف و زبونی، اقتصاد مقاومتی را جدی بگیرند.

وی به تأکیدات رهبری در خصوص نادیده گرفتن گلایه‌های مردم از سوی مسئولان اشاره کرد و گفت: در مقابل دشمن جوری سخن گفته نشود که طلبکار شود زیرا برخی از مسئولان بیان همراه با ضعف دارند.

در مقابل دشمن جوری سخن گفته نشود که طلبکار شود زیرا برخی از مسئولان بیان همراه با ضعف دارند

خطیب جمعه کرج با تأکید بر اینکه مردم همیشه گوش‌به‌فرمان رهبر هستند، گفت: مردم اعلام می‌کنند اگر دشمن نادانی کند به فضل پروردگار و با کوهی استوار و خلل‌ناپذیر از اراده‌های پولادین جوانان و آحاد ملت روبه‌رو خواهد شد.

آیت‌الله حسینی همدانی در بخش دیگری به دیدار رئیس‌جمهور آذربایجان با رهبر معظم انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: رهبری در این دیدار درباره خطر اسراییل برای جهان اسلام و بشریت تذکر دادند و خیر و مصلحت دولت آذربایجان را در همراهی با احساسات مذهبی ملت دانستند.

به گفته نماینده ولی‌فقیه در استان البرز رهبر معظم انقلاب اسلامی در این دیدار به این نکته مهم تأکید کردند که حکومت‌ها باید به خواسته‌ها و مبانی دینی مردم توجه کنند و مسئولان داخلی نیز باید به حفظ ارزش‌های دینی و انقلابی توجه کنند.

وی با ابراز تأسف از اینکه برخی مواقع ارزش‌های دینی مورد هجمه قرار می‌گیرد، گفت: عده‌ای محدود و زبان دار و بعضاً تریبون دار مبانی تفکر لیبرال دمکراسی و بعضاً فمینیستی را در جامعه توسعه می‌دهند و بانفوذ در برخی دستگاه‌های تصمیم‌ساز قصد نهادینه کردن تفکرات خود را دارند.

خطیب جمعه کرج با تأکید بر اینکه برخی به دنبال دوگانگی کاذب در جامعه هستند، گفت: آن‌ها به دنبال تضعیف روحیه انقلابی و ارزش‌های دینی و همچنین ناتوان جلوه دادن کشور هستند می‌خواهند وحدت و یکپارچگی جامعه را نابود کنند تا به اهداف خود برسند.

بلوکه شدن بیش از یک میلیارد دلار پول ایران در آمریکا

آیت‌الله حسینی همدانی راه خنثی کردن فتنه‌ها را تبعیت از فرامین رهبر معظم انقلاب اسلامی در همه عرصه‌ها دانست و گفت: ایشان بارها و بارها فرمودند اعتمادی به استکبار نیست ولی برخی اعتماد کردند و ثمره این بی‌اعتمادی را دیدند.

وی با تأکید بر اینکه باید به اقتصاد مقاومتی اهمیتی بیش از این داده شود، گفت: این در حالی است که می‌بینیم باگذشت یک سال به این موضوع اهمیت آن‌چنانی داده نشده است.

نماینده ولی‌فقیه در استان البرز با تأکید بر اینکه دشمن از هر فرصتی برای تحقیر دولت و ملت ایران استفاده می‌کند، به طرح این سؤال پرداخت که چرا برخی اجازه می‌دهند دشمن به اهدافش در این زمینه دست یابد.

خطیب جمعه کرج با اشاره به اینکه در روزهای اخیر با بهانه‌تراشی قسمتی دیگری از اموال مردم از دارایی‌های بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران در آمریکا به مبلغ یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون دلار بلوکه شد، به طرح این سؤال پرداخت که چرا برخی دولتمردان ضعیف و منفعلانه برخورد می‌کنند.

امام جمعه کرج خطاب به دولتمردان؛ حماسه عاشورا را دوباره مرور کنید البته اگر به سمت تحریفی برده نشود

وی با تأکید بر اینکه قرآن و عترت به ما می‌گویند در مقابل دشمن اظهار عجز نکنید، خطاب به دولتمردان گفت: حماسه عاشورا را دوباره مرور کنید البته اگر به سمت تحریفی برده نشود.

آیت‌الله حسینی همدانی با اشاره به بیانات رهبری در خصوص جنگ تحمیلی، گفت: ایشان فرمودند جنگ تحمیلی برای این اتفاق افتاد که دشمن در ما احساس ضعف کرد حال مسئولان باید در این جمله خوب تفکر کنند.

نماینده ولی‌فقیه در استان البرز با اشاره به اینکه بیانات رهبری برگرفته از قرآن است، گفت: تا وقتی‌که برخی فکر می‌کنند برجام سایه جنگ را از سر ایران کوتاه کرده است باید رجزخوانی‌های استکبار را بشنویم خطر این فکر این است نه‌تنها چیزی به دست نمی‌آوریم بلکه هرآن چیزی که داریم نیز از دست می‌دهیم تا دشمن باور کند ما عنصر خطرناکی نیستیم.

دشمن در حال عبور از برجام است

وی به مسائل بعد از انتخابات آمریکا اشاره کرد که باگذشت یک ماه هنوز این کشور با چالش روبه‌رو است و گفت: این در حالی است که مسئولان آمریکا مدعی هستند انتخابات در ایران آزاد برگزار نشده است این‌ها به هر بهانه‌ای دنبال ضربه زدن به ایران هستند.

خطیب جمعه کرج با تأکید بر اینکه بهانه‌جویی‌های دشمنان باید محکم پاسخ گفته شود، گفت: دشمن در حال عبور از برجام است و برای زمین‌گیر کردن ایران به دنبال مسائل دیگر می گردد به همین منظور مسئولان باید مواضعی محکم داشته باشند.

آیت‌الله حسینی همدانی به زمزمه‌های حقوق بشر که از سوی دشمن سر داده می‌شود اشاره کرد و گفت: دشمن با طرح بحث حقوق بشر به دنبال فشار واردکردن به ایران است مسئولان در این خصوص باید آمادگی لازم را داشته باشند.

برخی از افرادی که بر مسند هستند به فکر مردم نیستند منافع جیب و خانواده خودشان برایشان مهم است این مسئله قطعی است ولی نمی‌گوییم که چه کسانی هستند

نماینده ولی‌فقیه در استان البرز خطاب به آنان که در سخنرانی‌های خود به‌گونه‌ای سخن می‌گویند که شائبه تقابل با رهبری در آن دیده می‌شود، گفت: بدانید مردم، حزب‌الله و نیروهای ارزشی و انقلابی فعلاً حمل به صحت می‌کنند اگر خدای‌نکرده یقین پیدا کنند عده‌ای قصد تقابل با رهبری رادارند برخورد جدی خواهند کرد.

وی در بخش دیگری به زمان ثبت‌نام انتخابات اشاره کرد و گفت: کسانی که واقعاً زمینه‌ای ندارند و فقط دوست دارند مطرح شوند با توجه به شرایط اقتصادی جامعه اقدامی نکنند.

خطیب جمعه کرج با اشاره به انتخابات شورای شهر گفت: کسانی که قصد ثبت‌نام دارند اقدام به مشورت کنند تا اگر نیاز است پا به عرصه بگذراند در غیر این صورت اقدامی نکنند.

وی خطاب به کسانی که وظیفه بررسی صلاحیت‌ها را دارند، گفت: خدا را در نظر بگیرید با دقت تمام‌کار را انجام دهید تا حقی از کسی ضایع نشود.

برخی مانع کار خوب دیگران می شوند

نماینده ولی‌فقیه در استان البرز خطاب به مردم گفت: به فکر باشید تا کسانی که تخصص لازم را دارند و وامدار کسی نیستند همچنین به فکر مردم و جامعه هستند برای بیان حق زبان گویای دارند و منافع شخصی را به منافع عمومی ترجیح نمی‌دهند را انتخاب کنید تا مشکلات شهر برطرف شود.

آیت‌الله حسینی همدانی با اشاره به اینکه این بیان من دلیلی بر این نیست که کسانی که در حال حاضر بر مسند هستند دلسوز به حال جامعه نیستند، گفت: ممکن است درمجموع شرایط به‌گونه‌ای باشد که دلسوزان نتوانند کاری از پیش ببرند.

وی با تأکید بر اینکه برخی افرادی که قابلیت لازم را ندارند مانع کار خوب دیگران می‌شوند، گفت: نمی‌خواهم بگویم همه‌کسانی که انتخاب‌شده‌اند دلسوز نیستند ولی قطعاً عده‌ای از آن‌ها دلسوز نیستند.

خطیب جمعه کرج به رصدی که در خصوص انتخابات انجام می‌شود اشاره کرد و گفت: برخی از افرادی که بر مسند هستند به فکر مردم نیستند منافع جیب و خانواده خودشان برایشان مهم است این مسئله قطعی است ولی نمی‌گوییم که چه کسانی هستند مردم خودشان در انتخاب افراد مراقب باشند.

کد خبر 3928560

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha