پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۱ اسفند ۱۳۹۵، ۱۱:۰۳

نماینده تبریز، آذرشهر و اسکو:

بخش عمده منابع بودجه ۹۶ استقراضی است

بخش عمده منابع بودجه ۹۶ استقراضی است

تبریز - نماینده تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی گفت: بخش عمده منابع بودجه ۹۶ به صورت استقراضی تعریف شده و این رویکرد سرنجام خوبی برای اقتصاد کشور در سال آینده نخواهد داشت.

احمد علیرضا بیگی  درگفت و گو با خبرنگار مهر در  خصوص اقتصاد و لایحه بودجه سال ۹۶  اظهار داشت: بخش عمده منابع بودجه بر اساس استقراض تعریف شده و و این رویکرد سرانجام خوبی نخواهد داشت و توسعه پروژه ها و پرداخت به موضوعات اولویت دار چندان قابل توجه نخواهد بود.

وی با بیان اینکه پرونده قانون بودجه سال آینده با نزدیک به ۴۰ میلیارد تومان کسری بسته می شود، ادامه داد: این مقدار منجر به کاهش ارزش پولی و ملی خواهد شد بنابراین باید تلاش کنیم تا اقتصاد را برمبنای تولید پیش ببریم و سیاست های پولی و مالی باید با هدف تولید سودآور اتخاذ شوند.

نماینده تبریز، آذرشهر و اسکو با بیان اینکه استقراض خارجی در کشور دور هزار و ۱۶۰ میلیارد ریال و داخلی ۶۰۰ هزار میلیارد ریال  است، افزود:  در حال حاضر تولید در کشور ما به صرفه نیست و بنابراین بایستی این موضوع باید هم در دستور کار دولت و هم مجلس قرار گیرد.

وی ادامه داد: پروانه های بهره برداری در سال ۹۵ نسبت به سال ۹۴ کاهش داشته است با این وضعیت نمی توان شاهد رونق اقتصادی و اشتغال بود و سهم در بودجه ۹۶ سهم تسهیلات اعتبارات ملی کاهش و مالیات افزایش می یابد  

بیگی در پاسخ به سوالی مبنی نمره اقتصاد کشور در مدت فعالیت دولت تدبیر گفت: فعالیت اقتصادی کشور در دولت تدبیر و امید نمره قابل قبولی نیست.

کد خبر 3929014

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha