پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

نماینده عراق در سازمان ملل؛

در مورد کمک سازمان ملل برای تحقیق درباره جنایات داعش مطمئن نیستیم

در مورد کمک سازمان ملل برای تحقیق درباره جنایات داعش مطمئن نیستیم

نماینده عراق در سازمان ملل متحد اعلام کرد که کشورش در مورد کمک سازمان ملل برای تحقیق درباره جنایات داعش مطمئن نیست.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، «محمود علی الحکیم» نماینده عراق در سازمان ملل متحد، اعلام کرد که بغداد هنوز در مورد اینکه آیا برای تحقیق در مورد جنایات داعش نیازی به کمک سازمان ملل هست یا خیر، تصمیمی نگرفته و در مورد آن مطمئن نیست.

این اظهارات نماینده عراق در سازمان ملل در واکنش به اقدام انگلیس در شورای امنیت سازمان ملل برای ایجاد دفتر تحقیقات سازمان ملل در عراق برای بررسی جنایات داعش در این کشور بیان شد.

روز گذشته «امل کلونی» از وکلای بین المللی حقوق بشر و «نادیا مراد» یک زن عراقی ایزدی که از سوی داعش مورد تجاوز قرار گرفته، از دولت عراق خواسته بودند تا اجازه تاسیس دفتر تحقیقات سازمان ملل در این کشور را صادر کند.

محمود علی الحکیم در این رابطه گفت: ما نمی خواهیم که مردم به ما بگویند چه نیاز داریم. ما به آنها خواهیم گفت چه نیاز داریم و این جمله آخر است. ما از هر جا بخواهیم کمک فنی دریافت می کنیم، برای این کار نیازی به قطعنامه شورای امنیت نیست.

کد خبر 3929030

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha