به گزارش خبرنگار مهر، حشمت الله معتمدی صبح شنبه در کارگاه آموزشی با محوریت فن آوری اطلاعات اظهار داشت: با پیشرفت تکنولوژی، آموزش ها باید سمت آموزش الکترونیکی سوق داده شوند و با تولید محتواهای الکترونیکی و استفاده از تکنولوژیهای آموزشی می توانیم فاصله ها را برطرف کنیم.
وی افزود: با اجرایی شدن طرح های جدید سازمان آموزش فنی و حرفه ای سایتهای آموزشی معتبر شناسایی و برای تولید کنندگان محتواهای الکترونیکی اعتبار و برای مخاطبین اعتماد و اطمینان استفاده از این محتواها ایجاد خواهد شد.
در ادامه این جلسه کارشناسان واحد فناوری اطلاعات به تبیین نمادهای آموزش الکترونیک نما و شمیم، شبکه فعالان مهارتی، فیلم های آموزشی ۳۶۰ درجه، شبیه سازهای آموزشی مهارتی، محتوای الکترونیکی آموزشی مهارت و نرم افزار ویدئو کنفرانس (نرم افزار OBS )پرداختند و در رابطه با فعالیتهای نوین سازمان آموزش فنی و حرفه ای در عرصه فناوری اطلاعات بیان داشتند.
«نما» یا نشان مهارت آموزی الکترونیک نمادی است که سازمان آموزش فنی و حرفه ای به سایتهای مجازی که در زمینه تولید محتوای آموزشی فعالیت دارند و مورد تایید هستند داده می شود و متقاضیان می توانند با ورود به سایت nama.irantvto.ir اطلاعات لازم را تکمیل کرده و پس از ارزیابی و بررسی هویت، درصورت داشتن شاخص های لازم این نماد الکترونیکی را از سازمان آموزش فنی و حرفه ای دریافت کنند.
«شمیم» مخفف شناسه محتوای الکترونیکی یادگیری مهارتی است و به موجب آن محتواهای الکترونیکی تولید شده در فضای مجازی از فیلترهای کنترل کیفیت سازمان آموزش فنی و حرفه ای عبور می کنند و درصورت رعایت استانداردهای این سازمان صحت محتواها مورد تایید قرار می گیرد و برای هر محتوای مهارتی در فضای مجازی نماد شمیم به صورت جداگانه ارائه خواهد شد.
در شبکه فعالان مهارتی مبنی بر این است که با ایجاد فیلترهایی افراد دارای مهارت شناسایی و رتبه بندی می شوند و به وسیله ی برنامه نرم افزاری به نام «نزدیکی ها» این اطلاعات در اختیار عموم قرار داده می شود و در این راستا فاصله میان صاحبان مهارت و نیازمندان این مهارتها از بین خواهد رفت.
نظر شما