۲۲ اسفند ۱۳۹۵، ۱۴:۲۹

به مناسبت سالروز بزرگداشت شهدا و آغاز هفته زن؛

همایش پیاده روی در شهرستان صومعه سرا برگزار شد

همایش پیاده روی در شهرستان صومعه سرا برگزار شد

صومعه سرا - همایش پیاده روی به مناسبت ۲۲ اسفند سالروز بزرگداشت شهدا و آغاز هفته زن در شهرستان صومعه سرا برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، پیش از ظهر یکشنبه همزمان با ۲۲ اسفند سالروز تأسیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، روز بزرگداشت شهدا و تکریم مادران و همسران شهدا همایش پیاده روی با حضور مسئولان، روسای دستگاه های اجرایی و مادران، همسران و فرزندان شهدا و جمع کثیری از بانوان شهرستان صومعه سرا برگزار شد.

این همایش همچنین به مناسبت در پیش بودن سالروز ولادت با سعادت حضرت صدیقه کبری فاطمه زهرا (س) از سوی کمیته بانوان و امور خانواده فرمانداری و با همکاری بنیاد شهید و امور ایثارگران صومعه سرا اجرا شد.

همایش پیاده روی از بقعه آقا مهدی آقا تا مزار شهدای گمنام صومعه سرا واقع در بوستان ابریشم برگزار شد و حاضران در آن دست نوشته هایی درباره جایگاه شهدا، زن، مادر و تأکید برحفظ عفاف و حجاب حمل می کردند.

فرماندار صومعه سرا نیز درحاشیه این همایش در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن گرامیداشت ۲۲ اسفند سالروز تأسیس بنیاد شهید و روز بزرگداشت شهدا، اظهار کرد: مقام معظم رهبری در این زمینه می فرمایند تکریم شهیدان به این دلیل است که این ملت هرگز در برابر سلطه گران مستکبر سرخم نکنند.

علی فتح اللهی با تأکید براینکه یاد شهیدان باید همیشه در فضای جامعه زنده باشد، افزود: جانفشانی و از خود گذشتگی شهدا سبب احیای اسلام، حفظ انقلاب و نظام مقدس اسلامی شد.

وی همچنین به سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا (س)  اشاره کرد و گفت: این بانوی گرانقدر اسلام الگویی مناسب برای همه زنان و دختران جامعه اسلامی ایران است.

به گفته این مسئول تمام عمر بابرکت حضرت زهرا (س) از نوع برخورد با پدر و مادر، همسر ، فرزندان و جامعه می تواند برای زنان و دختران ایران درس و کلاس آموزشی محسوب شود.

کد مطلب 3930186

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha