پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۲ اسفند ۱۳۹۵، ۱۵:۵۵

استاندار مازندران:

۴۲ میلیون مسافر - شب در مازندران اقامت کردند

۴۲ میلیون مسافر - شب در مازندران اقامت کردند

ساری - استاندار مازندران گفت: امسال بیش از ۴۲ میلیون نفر شب در استان اقامت کرده اند.

به گزارش خبرنگار مهر، ربیع فلاح جلودار بعد از ظهر یکشنبه در جلسه ستاد تسهیلات سفر مازندران در محل سالن شماره یک استانداری اظهار کرد: براساس آمار تایید شده از ۲۷اسفند تا ۱۳فروردین ماه سال ۹۵به مدت ۱۵روز حدود یازده میلیون نفر شب مسافر در مازندران اقامت کردند و آمار اقامت مسافران در کل سال ۹۵به بیشتر از ۴۲میلیون نفر شب رسیده است.

رئیس ستاد  تسهیلات سفر استان مازندران، باتاکید بر کیفیت بخشی اقدامات و خدماتی که قرار است به مسافران و گردشگران در ایام نوروز ۹۶داده شود، گفت: یقینا اقدامات اثربخش مهمانان بیشتری را از سراسر کشور جذب مازندران خواهد کرد.

فلاح جلودار، باابراز رضایت از وضعیت عمومی عمومی شهرها ی استان، گفت:با بهره برداری از چند تونل در محورها ی مهم مواصلاتی شاهد ترافیک روان در راه های مواصلاتی استان هستیم.

وی با اشاره به ظرفیت قوی استان در حوزه انتظامی، اظهار کرد: مازندران به لحاظ جایگاه گردشگری که در کشور دارد هر ساله در ایام نوروز جمعیت زیادی از سراسر کشور وارد مازندران می‌شوند.

استاندار مازندران با یادآوری اینکه تلفات جاده‌ای در سال۹۵ به حداقل رسیده، افزود: مازندران به لحاظ امنیتی و ترافیک جاده ای رتبه دوم را در کشور از نوروز ۹۵تاکنون کسب کرده است.

فلاح جلودار، با تاکید  بر  آغاز فعالیت ستاد اجرایی خدمات سفر در شهرستانها و ارائه گزارش از آمادگی های موجود و کمبودها در هر شهرستان، گفت:با مقایسه قرار دادن عملکرد ستاد خدمات سفر هر سال نسبت به سال قبل آن، زمینه ارتقاء خدمات و مدیریت را ایجاد کنیم.

وی، با بیان اینکه باید ستادی در استان تشکیل شود و بر فعالیت های ستاد شهرستانها نظارت کند، بر لزوم ارائه گزارش های هواشناسی به مردم و حساسیت داشتن در بخش تاکید کرد.

استاندار مازندران، با اشاره قرار دادن احتمال خطر در حریم رودخانه ها در شرایط  جوی نامناسب، گفت:هواشناسی و ستاد بحران در مواقع اینچنینی ضمن اعلام وضعیت جوی   مسافران و مردم  را از اقامت  در حریم رودخانه ها  هشدا ر دهند.

فلاح جلودار، با اشاره با آمادگی ستاد خدمات سفر استان و فرمانداری ها در  بحث ارائه خدمات به مسافران در ۱۲کمیته ستاد خدمات سفر، ابراز امیدواری کرد: نوروز سال ۹۶،برای مسافران و گردشگران در مازندران خاطره انگیز باشد  و کمترین حادثه ای در جاده های استان را شاهد باشیم.

وی، با اشاره به پایان فعالیت چهار ساله دولت تدبیر و امید، گفت: امسال نتیجه سرمایه گذاری چهار ساله دولت را در بخش های  مختلف باید شاهد باشیم  زیرا ایجاد شادی و نشاط در بین مردم مورد توجه دولت است و باید همه توجه ما بر رفع مشکلات استان  متمرکز  شود.

استاندار مازندران، اظهار کرد:۳۰اسفندماه  آغاز نامنویسی از کاندیدای شهر و روستا ها است و بخشداران و دهیاران در آمادگی کامل هستند و کمیته اجرایی در شهرداری ها تشکیل شد، لذا بایدبخش های مختلف مدیریتی استان کارآمدی  خودرا در این حوزه اثبات کنند.

به گزارش مهر، در پایان این جلسه از تمبرد یادبود ستاد خدمات سفر استان که  منقش به کوه دماوند و  گلیمچه متکازین  به عنوان نمادی از مازندران و صنایع دستی استان است با حضور استاندار، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران، مدیرکل پست استان و نمایندگان کمیته های ۱۲گانه ستاد یاد شده، رونمایی شد.

کد خبر 3930564

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha