پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۳ اسفند ۱۳۹۵، ۱۳:۱۳

مدیر آموزش وپرورش قشم خبرداد:

جشنواره جابربن حیان قشم با ۴۴۴پروژه علمی دانش آموزی افتتاح شد

جشنواره جابربن حیان قشم با ۴۴۴پروژه علمی دانش آموزی افتتاح شد

قشم - مدیر آموزش و پرورش قشم از افتتاح جشنواره جابربن حیان دانش آموزی با مشارکت ۹۶۳ دانش آموز در قالب ۴۴۴ پروژه علمی دراین جزیره خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، بهرام پوراشرف پیش ازظهر دوشنبه با اعلام خرسندی از کیفیت ابتکارات و پروژه های علمی دانش آموزان ابتدایی در جشنواره جابربن حیان، اظهار داشت: بیش از دو هزار و ۸۰۰ دانش آموز در مرحله آموزشگاهی مسابقات جابربن حیان مشارکت داشتند که بیش از ۶۰۰ پروزه علمی را در برمی گرفت.

وی با بیان اینکه ۹۶۳دانش آموز در مرحله شهرستانی حضور دارند، خاطر نشان ساخت: پس از داوری در مرحله شهرستانی، ۴۴۴ پروژه علمی دانش آموزی با موضوعات آزمایش، طراحی و ساخت به مرحله شهرستانی راه یافتند.

پوراشرف ادامه داد: ۳۱ مدرسه در این جشنواره مشارکت داشتند که از این تعداد ۱۹ مدرسه شهری و ۱۱ دبستان روستایی بودند.    

این مسئول تصریح کرد: پس از داوری مجدد، ۱۰طرح و ابتکار برتر به مرحله استانی راه پیدا می کنند. همچنین و به همه ی دانش آموزان شرکتت کننده در مرحله شهرستانی گواهینامه علمی صادر و از آنان تقدیر می شود.

مدیر آموزش وپرورش قشم جشنواره جابر بن حیان را فرصتی مناسب برای بروز خلاقیت و استعداد های دانش آموزان برشمرد و طرح های پژوهشی و خلاقی همچون طرح جابر بن حیان را در راستای رویکرد کیفیت بخشی آموزشی در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش دانست.

کد خبر 3931215

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha