پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۴ اسفند ۱۳۹۵، ۱۱:۳۵

قائم مقام وزیر راه و شهرسازی:

۵۵ درصد عملیات ساخت پروژه مسکن مهر در این دولت تحویل شده است

۵۵ درصد عملیات ساخت پروژه مسکن مهر در این دولت تحویل شده است

پردیس- قائم مقام وزیر راه و شهرسازی گفت: بالغ بر ۸۵۰ هزار واحد یعنی بیش از ۵۵ درصد واحدهای مسکن مهر کشور در این دولت تحویل داده شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، احمد اصغری مهرآبادی قائم مقام وزیر راه و شهرسازی صبح امروز در جمع خبرنگاران گفت: از مجموع ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار واحد مسکن مهر در آغاز این طرح ۱ میلیون و ۹۳۵ هزار واحد آن از نظر ساختمان به اتمام رسیده و ۱ میلیون ۸۳۰ هزار واحد به افتتاح و بهره برداری رسیده است که آمار بسیار خوبی است.

وی ادامه داد: در مورد واحدهای باقیمانده باید بگویم که  ۶۵ درصد آن ها دارای مشکلات عدیده و برخی فاقد متقاضی هستند و استقبال چندانی برای این واحدها از سوی مردم نشده است اما از آنجاییکه سرمایه ملی در این واحدها خرج شده مصمم هستیم به اتمام برسند.

قائم مقام وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه حدود ۲۰ الی ۳۰ درصد این واحدها زیر ۳۰ درصد پیشرفت داشته اند گفت: این پیشرفت کم به دلیل نبود متقاضی است،افرادی آمده اند و دو میلیون و سه میلیون داده اند و دیگر کار پیگیری نشده است.

وی در ادامه به استان تهران اشاره کرد و افزود: ۳۳۴ هزار عدد از این واحدها در سطح استان تهران بوده که ۲۷۰ هزار واحد آن به بهره برداری رسیده است.

اصغری مهرآبادی گفت: امسال علی رغم اینکه تنگناهای مالی بسیاری وجود داشت اما پایان سال با پیشرفت خوبی مواجه بودیم، برخی می گویند در این دولت مسکن مهر متوقف شده و پیگیری نمی شود در حالیکه اصلا اینطور نیست و بالغ بر ۸۵۰ هزار واحد یعنی بیش از ۵۵ درصد آن ها در این دولت تحویل داده شده است.

مجری ویژهٔ مسکن مهر کشور با اشاره به صدور ۵۴ درصد اسناد اعیانی این واحدها به نام اشخاص در دولت آقای روحانی اضافه کرد: وزیر راه و شهر پسازی به طور جدی پیگیر مسکن مهر هست.

کد خبر 3932183

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha