پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۵ اسفند ۱۳۹۵، ۹:۳۷

رئیس کمیسیون عمران شورای شهر شیراز:

مراکز صیانت از خانواده شیراز به ۳ باب رسید

مراکز صیانت از خانواده شیراز به ۳ باب رسید

شیراز- رئیس کمیسیون عمران شورای شهر شیراز گفت: در سال ۱۳۹۵ مراکز صیانت از خانواده به ۳ باب رسید.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا محمدیان در نشستی خبری که با حضور معاون فنی و عمرانی شهرداری و مدیر سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری شیراز عصر سه شنبه برگزار شد با بیان اینکه پروژه های عمرانی شهرداری شیراز در ۶ محور تقسیم بندی می شود عنوان کرد به معرفی بخشی از این محورها پرداخت.

وی با اعلام اینکه شیراز تنها کلان شهری است که خوشبختانه دچار آلودگی هوا نیست افزود: ظرف یکی دوسال آینده با توجه به آسیب پذیر بودن پاکی هوای شهر شیراز سرانه فضای سبز باید به ۳۰ متر مربع برای هر شهروند برسد.

محمدیان از در حال ساخت بودن ۲۴ فرهنگسرا در شیراز خبر داد و پیرامون احداث سراهای مهربانی گفت: خوشبختانه ایجاد سراهای مهربانی به جای دیوار مهربانی مورد استقبال شهروندان قرار گرفت که در فکر گسترش ان هستیم.

وی در ادامه از ایجاد ۲ کارخانه آسفالت با فناوری روز دنیا که توانایی ساخت آسفالت نانو دارند خبر داد و افزود: این کارخانه ها برای سازمان عمران شهرداری شیراز خریداری شده که دارای ویژگی ها و فناوری های مدرن زیست محیطی است و می تواند افزون بر مرتفع ساختن نیازهای شهر شیراز به نیازهای حومه این شهر هم پاسخ دهد.

رئیس کمیسیون عمران شورای شهر شیراز تاکید کرد که این کارخانه ها توانایی آماده سازی آسفالت با عمر بالا دارند و افزود: عمر آسفالت در شهر شیراز به واسطه این کارخانه ها ۱۰ سال افزایش می یابد؛ کارخانه های یادشده توانایی هر ساعت ۴۸۰ تن آسفالت دارند.

محمدیان همچنین از افزایش ناوگان اتوبوسرانی شهر شیراز خبر داد و افزود: ۱۰۰ دستگاه اتوبوس جدید پس از شماره گذاری حداکثر تا فروردین ماه وارد ناوگان اتوبوسرانی خواهد شد.

وی در عین حال از آغاز طرح مطالعاتی و عملیاتی ساخت ترن هوایی و تراموا در شیراز از سال ۱۳۹۶ خبر داد.

رئیس کمیسیون عمرانی شورای شهر شیراز همچنین با انتقاد از دولت پرداخت و با توجه به اینکه مساحت ۲۰ هزار هکتاری این شهر به علت حاشیه نشینی ها ۴ تا ۵ برابر بزرگتر شده عنوان کرد: شیراز افزون بر حاشیه نشینی های اطراف خود شاهد مناطق محروم درون شهری هم هست که عدم توجه دولت به اختیارات شهرداری و تفکیک هایی که در سنوات گذشته توسط دولت انجام گرفته و عدم توجه به تقویت زیرساخت ها حاشیه نشینی ها را شدت بخشیده است.

کد خبر 3932670

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha