پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۵ اسفند ۱۳۹۵، ۹:۴۳

مدیر آموزش و پرورش جهرم:

دانش آموزان جهرمی هزینه خرید ترقه را به کودکان نیازمند هدیه کردند

دانش آموزان جهرمی هزینه خرید ترقه را به کودکان نیازمند هدیه کردند

جهرم- در آستانه فرا رسیدن سال نو و در اقدامی ابتکاری دانش آموزان جهرمی، هزینه خرید مواد محترقه خود را به کودکان نیازمند هدیه کردند.

مدیر آموزش و پرورش جهرم در گفت و گو با خبرنگار مهر گفت: در اقدامی پسندیده دانش ‌آموزان مدرسه شهید احقاق جهرم، پول هایی را که برای خرید ترقه و مواد آتش زا در چهارشنبه سوری کنار گذاشته بودند، به هم کلاسی های نیازمند خود هدیه دادند.

عبدالله نورزاد با تقدیر از این اقدام نیک دانش آموزان خواستار ترویج چنین برنامه هایی توسط مدارس شد و افزود: گسترش کارهای نیک علاوه بر الگوگیری دانش آموزان سبب ترویج کارهای نیک در جامعه می شود.

وی با اشاره به اینکه کار نیک دانش آموزان مدرسه شهید احقاق در قالب طرح ابتکاری قلک دوستی انجام شد، بیان کرد: در قالب این برنامه، 394 دانش آموز این مدرسه  500 هزار تومان جمع آوری و به نیازمندان هدیه کردند.

مدیر آموزش و پرورش جهرم همچنین به از همکاری دانش آموزان جهرمی در برگزاری باشکوه جشن عاطفه ها نیز تقدیر کرد.

کد خبر 3933058

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha