به گزارش خبرنگار مهر، علیاصغر احمدی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: هیأتهای اجرایی به استناد بندهای پیشبینی شده قید میکنند که ردصلاحیتها مصداق کدام جرم است که بر این اساس داوطلبان بتواند شکایت خود را دنبال کند.
معاون سیاسی وزیر کشور با اشاره به ثبتنام ۲۸۷ نفر در انتخابات میان دورهای مجلس شورای اسلامی گفت: هیأت اجرایی با توجه به استعلام مراکز چهارگانه از این مجموع صلاحیت ۳۳ نفر رد شد و ۱۸ نفر دیگر انصراف دادند.
وی با اشاره به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری، شوراهای اسلامی شهر و روستا و میان دوره ای مجلس شورای اسلامی در چهار حوزه انتخابیه در ۲۹ اردیبهشت گفت: در مدت زمان ثبت نام از داوطلبان انتخابات میان دوره ای مجلس از هشتم اسفند تا اتمام کار هیات های اجرایی در روز 24 اسفند، از مجموع ۲۸۷ نفر ثبت نامی در چهار حوزه انتخابیه در بررسی صلاحیت هیات های اجرایی پس از استعلام از مراکز چهارگانه شامل ۶۰ مورد استعلام و ارسال به هیات های اجرایی، نیروی انتظامی ۲۹ مورد و وزارت اطلاعات ۲۸ مورد و دادستانی سه مورد از سوابق نامزدها را ارسال و عینا برای هیات های اجرایی در حوزه ها تقدیم شد.
احمدی افزود: از مجموع ۴۶ داوطلب در حوزه انتخابیه اهر و هریس ۴۵ مرد و یک زن بودند که ۴۳ نفر مورد تایید قرار گرفتند و سه نفر رد صلاحیت شدند. در حوزه مراغه و عجب شیر از ۵۹ نفر ثبت نامی ۵۷ نفر مرد و دو نفر زن بودند که در مجموع ۵۶ نفر مورد تایید قرار گرفتند و یک نفر رد صلاحیت شد.
رئیس ستاد انتخابات کشور ادامه داد: در حوزه اصفهان نیز، از ۱۳۱ نفر ثبت نامی ۱۲۹ نفر مرد و دو نفر زن بودند که صلاحیت ۹۶ نفر مورد تایید قرار گرفت، ۲۳ نفر رد صلاحیت شدند و ۱۲ نفر انصراف دادند؛ در حوزه بستک، پارسیان و بندر لنگه هم از مجموع ۵۱ نفر، ۴۹ نفر مرد و دو نفر زن بودند که ۴۱ نفر مورد تایید قرار گرفتند، ۶ نفر رصد صلاحیت شدند و و ۴ نفر انصراف دادند.
وی ادامه داد: بر اساس قانون کسانی که صلاحیت آنها رد شده است می توانند در موعد مقرر به هیات نظارت استان شکایت خود را تقدیم کنند و هیات های نظارت می توانند در استان با کسب نظر هیات نظارت شورای نگهبان بررسی مجدد و نتایج را اعلام کند.
نظر شما