به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمدعلی نکونام در خطبه های این هفته نماز جمعه شهرکرد با اشاره به اینکه جایگاه انقلاب اسلامی ایران ارتقا و جایگاه استکبار تنزل یافته است، اظهار داشت: ایران به برکت انقلاب اسلامی هم اکنون یکی از کشور های توسعه یافته کشور است.
دنیا در حال حاضر آمریکا را مظهر استکبار می شناسند
وی عنوان کرد: دنیا در حال حاضر آمریکا را مظهر استکبار می شناسند.
نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری و امام جمعه شهرکرد عنوان کرد: آمریکا در حال حاضر در یک چالش درونی فرورفته است.
وی ادامه داد: جایگاه قدرت های استکباری در جهان در حال تنزل است.
نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری و امام جمعه شهرکرد ادامه داد: خطر نفوذ یکی از مهمترین تهدیدهایی است که انقلاب اسلامی راتهدید می کند و باید در این زمینه از ورود دشمن به کشور جلوگیری شود.
وی عنوان کرد: روحیه اشرافی گری در جامعه یکی از مشکلات مهم است که انقلاب اسلامی را تهدید می کند.
اقتصاد مقاومتی زمینه ساز توسعه کشور است
وی در ادامه با اشاره به اینکه مسئولان باید در مسیر توسعه اقتصادی کشور حرکت کنند، تاکید کرد: اقتصاد مقاومتی زمینه ساز توسعه کشور است.
نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری و امام جمعه شهرکرد با اشاره به اینکه باید از ظرفیت های و پتانسیل های هر منطقه برای تحقق اقتصاد مقاومتی استفاده کرد، تاکید کرد: اقتصاد مقاومتی وابستگی ها را به خارج از کشور کاهش می دهد.
وی با اشاره به اینکه با وحدت مشکلات در جامعه حل می شود، ادامه داد: وحدت لوازمی دارد و باید با وحدت در مسیر حل مشکلات جامعه حرکت کرد.
نظر شما