به گزارش خبرنگار مهر، سید محمدرضا سیدحسینی در نشست خبری خود با خبرنگاران خبرگزاریهای استان یزد به طرح مباحث مختلفی از جمله بارندگیهای یزد پرداخت و اظهار داشت: میانگین بارندگی در یزد ۶۰ میلیمتر است که امسال این میزان به ۴۰ میلیمتر رسیده و با توجه به اینکه سال گذشته نیز میزان بارندگیها پایینتر از میانگین بوده است، امیدواریم لطف خدا شامل حال یزد شود و شاهد بارندگیهای خوب بهاره باشیم.
وی بیان کرد: اگر میزان بارندگیها در بهار به حد مطلوب نرسد، بسیاری از روستاهای استان به خاطر بی آبی از بین خواهد رفت.
سیدحسینی به پروژه خیابان قیام نیز پرداخت و قضاوتها در مورد این خیابان را عجولانه دانست زیرا این خیابان هنوز یک پروژه نیمه کاره است که به حرمت بازاریها جمع آوری شده است اما این خیابان همچنان یک کارگاه است.
وی عنوان کرد:عدهای میخواهند شهرداری را هدف قرار دهند و عدهای نیز میخواهند کاندیدای شورای شهر شوند و از این فرصت برای مطرح کردن خود و منکوب کردن شورای فعلی استفاده میکنند.
معاون هماهنگی امور عمرانی یزد در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ظرفیت های ایجاد شده برای پذیرش گردشگر نیز بیان کرد: ۵ هزار و ۳۰۰ تخت هتلی و هزار و ۳۰۰ تخت بومگردی در استان آماده شده و ۳ هزار و ۸۰۰ کلاس درس که ۲ هزار و ۲۰۰ مورد آن مربوط به مرکز استان یزد است نیز آمادهسازی شده است.
سیدحسینی با بیان اینکه همه دغدغه ما گذراندن تعطیلاتی بدون حادثه در جاده های استان یزد است، افزود: در این راستا اکیپ های راهداری در سطح جادهها مدام در حال تردد هستند ضمن اینکه ۲۰ نقطه حادثهخیز در سطح جادههای استان نیز آشکارسازی شده است.
وی در مورد شرایط بافت قدیم و نظافت بناهای تاریخی نیز بیان کرد: بناهای تاریخی در واقع اتاق مهمان هستند و تلاش شده فضایی در خور شأن مسافران آمادهسازی کنیم.
سیدحسینی در عین حال تصریح کرد: مرکز استان یزد دارای ۵۴۰ هزار نفر جمعیت است و بدون اغراق حداقل در ۱۵ روز ۲۰۰ هزار نفر به این شهر سفر میکنند و به واقع سرویسدهی به این جمعیت بسیار دشوار است.
وی، یکی از مشکلات میزبانی از این جمعیت را تأمین پارکینگ دانست و تصریح کرد: در پارکینگهای سطح شهر اغلب خودروهای یزدی پارک هستند و با این شرایط اگر نصف شهر را نیز پارکینگ کنیم، باز هم با مشکل مواجه هستیم.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار یزد ادامه داد: مرکز شهر باید پیادهمحور شود و این موضوع باید به شکل جدی فرهنگسازی شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به تشریح وضعیت بودجههای عمرانی استان یزد طی ۱۰ سال گذشته پرداخت و اظهار داشت: در سال جاری بودجه عمرانی استان یزد ۳۴۹ میلیارد تومان بوده که تاکنون ۶۵ میلیارد تومان از این میزان جذب شده است.
سیدحسینی خاطرنشان کرد: اشکالی که در بودجهها وجود دارد و هم مردم و هم دولت را آزار میدهد این است که عدد بزرگی از بودجهها رقم جاری است به نحوی که در استان یزد بودجه جاری برخی دستگاهها به ۱۷۰ میلیارد تومان میرسد و بخش قابل توجهی از اعتبارات صرف حقوق و دستمزد میشود.
وی یادآور شد: به عنوان مثال در پروژههای عمرانی ۲۰۰ میلیارد تومان حقوق و دستمزد میدهیم در حالی ۵۰ میلیارد تومان کار میکنیم و تا زمانی که جای بودجه عمرانی و بودجه جاری عوض نشود، مشکلات برطرف نخواهد شد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار یزد در مورد ثبت جهانی بافت تاریخی نیز اظهار داشت: جمعآوری پرونده بافت تاریخی و آمادهسازی آن برای ارائه به یونسکو کار بسیار دشواری بود و از آنجا که ایران تجربهای در این زمینه نداشت، با دشواریهای بسیاری مواجه بودیم اما در نهایت کارها انجام شد و قرار است پرونده بافت تاریخی یزد خردادماه آینده در صحن علنی یونسکو مطرح شود.
وی ادامه داد: بسیار امیدوار هستیم که بافت تاریخی یزد ثبت جهانی شود اما مشکلاتی نیز وجود دارد که از آن جمله میتوان به لابیگری برخی کشورها اشاره کرد اما معتقدیم ثبت جهانی شدن بافت تاریخی یزد باید به یک مطالبه مردمی تبدیل شود زیرا برای یونسکو بسیار مهم است که مردم نیز بخواهند، بافت جهانی شود.
سیدحسینی تصریح کرد: اگر بافت تاریخی یزد ثبت جهانی شود، بسیاری از مشکلات استان برطرف خواهد شد و در دنیا نیز تاکنون همینگونه بوده است.
نظر شما