پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۹ اسفند ۱۳۹۵، ۲۰:۲۱

معاون اداره کل هواشناسی آذربایجان شرقی به مهر خبرداد:

پیش بینی وضعیت هوای استان درتعطیلات نوروز/احتمال بارش باران و برف

پیش بینی وضعیت هوای استان درتعطیلات نوروز/احتمال بارش باران و برف

تبریز - معاون اداره کل هواشناسی آذربایجان شرقی وضعیت هوای استان در تعطیلات نوروز را پیش بینی کرد.

محمد اشجعی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: فردا دوشنبه هوا نیمه ابری تا ابری در بعضی نواحی به ویژه نیمه جنوبی استان بارش باران و برف و مه آلود پیش بینی می شود.

وی سپس با بیان اینکه روز سه شنبه نیز وضعیت هوا نیمه ابری تا ابری بارش باران باران و برف، مه آلود و کاهش نسبی دما پیش بینی می شود، ادامه داد: روز چهارشنبه هوا ابری و مه آلود بارش باران و برف و با وزش باد گاهی نسبتا شدید و کاهش محسوس دما پیش بینی می شود.

اشجعی سپس افزود: در روز پنجشنبه نیز شاهد هوای ابری تا نیمه ابری در برخی نواحی بارش باران و برف و تداوم کاهش دما خواهیم بود.

وی افزود: در روز جمعه نیز هوا صاف تا نیمه ابری به تدریج با افزایش نسبی دما همراه خواهد بود.

کد خبر 3936080

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha