پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۳ مهر ۱۳۸۵، ۱۰:۲۰

رئيس مركز تحقيقات مسكن و ساختمان كشور در گفتگو با "مهر":‌

كمتر از نيم درصد بودجه تحقيقاتي كشور صرف تحقيقات در بخش مسكن شده است

كمتر از نيم درصد بودجه تحقيقاتي كشور صرف تحقيقات در بخش مسكن شده است

رئيس مركز تحقيقات مسكن و ساختمان كشور گفت:‌ درسال 84 ‌كمتر از نيم درصد بودجه تحقيقاتي كشور صرف تحقيقات در بخش مسكن شده است.

قاسم حيدري نژاد درگفتگو با خبرنگار اقتصادي مهر درمورد پايين بودن سهم بودجه تخصيص يافته به بخش تحقيقات ساختمان در كشورگفت:‌ از كل بودجه تخصيص يافته براي تحقيقات دركشور، ‌درسال گذشته كمتر از نيم درصد به صورت مستقيم به تحقيقات در بخش مسكن (تحقيقات صورت گرفته درمركز تحقيقات مسكن و ساختمان كشور)‌ اختصاص يافته است .

به گفته وي، اين درحالي است كه براساس آمار موجود و در كشورهاي اروپايي و آمريكايي از كل درآمد ناخالص ملي ،‌ معادل 5/2 درصد به تحقيقات در بخش مسكن آن كشورها  اختصاص مي يابد .

حيدري نژاد با تاكيد بر اينكه  عمده ساخت وسازها در كشورهاي اروپايي مطابق استاندارهاي ساختمان بنا شده است ،‌ تصريح كرد: ‌با اين وجود و براساس گزارش  اتحاديه اروپا، قرار است  سهم تحقيقات مسكن  در كشورهاي اروپايي و در سال 2010 به سه درصد برسد  .

وي با اشاره به نداشتن آمار مستند در مورد  متوسط عمر ساختمان دركشو،‌ تصريح كرد:‌ تاكنون آماري مستند ودقيق در مورد عمرساختمان در كشور ارائه نشده و آمارها متفاوت است و از سوي ديگر و به دليل شرايط اقتصادي  ، بسياري از ساخت وسازها پس از گذشت چند سال خراب شده و به جاي آنان  ساختمان هاي  بلند ساخته مي شود لذا نمي توان آماري دقيق در مورد عمرساختمان ها  در كشور ارائه داد. حيدري نژاد  افزود:‌ متوسط  عمر ساختمان  در ايران 40 تا 50 درصد برآورد شده است .

کد خبر 393705

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha